POSTAVITE PITANJE LEKARIMA

Moje ime je (opciono):
Moj email je*:
Moj pol je*(označite polje):
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Izaberite oblast*:

Ukoliko postoji potreba dodajte sliku uz vaše pitanje:

Odaberite datoteku
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Bolesti uha, grla i nosa  (4197)

Lekari saradnici

    dr Božidar Jakovljević
    Doc.dr Dejan Rančić
    Prim. Dr Dušanka Milošević
    dr Jovan Bubalo
    Mr sci. med. Dr Srđan Milićević
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 21.02.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #151042

Dobar dan, pozdravljam sve na sajtu pogotovo lekare. Ja sam danilo imam 26 godina tj. Ove godine punim 27 imam pitanje za vas i nadam se pomoci. . . Pre mesec dana sam bio na slavi kod tetke sv. Jovan i jeli smo neki dimljeni šaran, osetio sam u momentu kao da mi košcice ulaze u grlo brzo san izasao iz kuce i sve izgrcao na sneg, tada mi nista nije bilo, slava je bila 20, a 22 smo isli na planinu i kada smo se vratili poceli su me krajnici boleti pio sam cah sisao streptils i proslo me je. . . Zbog kazne iz saobracaja morao sam 20 dana u zatvor jer nisam imao 100 hiljada da platim. . . Poceli su me opet krajnici boleti i dali su mi cefaleksin kao terapiju i sisao sam panadol. . . Posle toga me je proslo i pocinje ponovo ali blago, otisao sam privatno kof doktora da me pregleda kaze da ne vidi nidza u grlu ali su krajnici losi i za vadjenje su. . . Imam kontrolu u sredu pijem tablete hemomycyn 250 mg ali kao da se nista ne desava ali osecam da mi vilica trne tj prednji deo a do tada. Mi je desna prednja strana vrata bula zategnuta. . . Doktor mi je na to rekao da je od stresa i zivaca ali za trnjenje vilice jos nezna, vrat me prosao a preslo na vilicu. . . Sta se desava samnom pomozite mi.

Poštovani,
Na kontroli će vas lekar u zavisnosti od smetnji i izloženosti stresu uputiti kod psihologa. Ako su krajnici za vađenje, poslušajte vašeg lekara.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 21.02.2017
Odgovorio: Mr sci. med. Dr Srđan Milićević

Pitanje broj #151050

Poštovani, 
već godinu dana koristim kapi za nos, a u zadnja dva meseca samo fiziološki rastvor. Obratila sam se lekaru, i prvog puta dao mi je kapi avamys koje su mi pomogle na mesec dana i priča se nastavila. Otišla sam i drugi put, dao mi je kapi momensa i tablete xyzal kao i rtg sinusa. Izveštaj radiologa je sledeći: "zadebljala sluznica maksilarnih sinusa". Još uvek nisam odnela snimak na uvid lekaru, pa me interesuje vaše mišljenje. Hvala unapred

Poštovana,
deluje da imate hronični vazomotorni rinosinusitis.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 19.02.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #151021

Poštovani, 
u levoj nozdrvi osetim neku izraslinu koja me svrbi, smeta, pecka kao da je mogu napipati na unutrašnjem zidu leve nozdrve. Nekad kao da se smanji ili osuši i opadne u obliku sukrvicave kožice a onda se opet pojavi. Sklona sam alergijama, curenjima i zapušenosti nosa,  i čestim upalama nosa. Šta bi to moglo da bude?

Poštovana,
teško je odgovoriti na Vaše pitanje bez pregleda. Ukoliko želite, Vaš pregled možete zakazati na d.n.milosevic@gmail.com

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 16.02.2017
Odgovorio: Mr sci. med. Dr Srđan Milićević

Pitanje broj #150991

Posle operacije maksilarnog levog sinusa je i dalje prisutna gusta i zelena sekrecija. Uradjena devijacija i sinus ušijen. Šta i kako dalje? Operacija je bila pre 5 meseci. Bespomoćna sam.

Poštovana,
možete li poslati snimke pre i posle operacije? Bez toga je svaki komentar besmislen.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 10.02.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #150875

Poštovani, 
23. 12. 2016. su mi počeli problemi sa grlom u vidu bola, otoka i crvenila. Bol je prošao za oko nedelju dana ali crvenilo i veoma blagi otok i dalje perzistiraju i do dana današnjeg. Posetio sam pre oko 3 nedelje orl lekara i rečeno mi je da je u pitanju još jedna virusna infejcija, ali se meni grlo od tada nije menjalo. Mene grlo ne boli, malo me grebe ujuru kad se probudim ali popijem vodu i više nemam sa grebuckanjem problema. Nemam otečene limfne čvorove, nemam povišenu telesnu temperaturu, slabost i malaksalost. Dakle, samo crvenilo u grlu i kao da sam primetio jedan mali mehurić na levom krajniku. Pošlih nedelju dana mi je nos curio, mada mislim da je to zbog neke virusne infekcije. Orl doktorka mi je rekla da je moguće da je u pitanju i alergija, jer moja majka ima polensku kijavicu. Da li biste mogli da mi date neki odgovor šta bi moglo da bude? 
Hvala vam unapred!

Poštovani,
najverovatnije su promene u grlu u smislu crvenila i promena na krajniku posledica hronične upale krajnika ali to je teško definitivno zaključiti bez pregleda.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 840 |  Sledeća»