Moj email je*:
Moj pol je*:
Izaberite oblast*:
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Moje ime je (opciono):
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Najnoviji odgovori  (67147)

Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 30.10.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #131793

Postovani, molim za savet - naime vec 3-3. 5 nedelje osecam grebanje i povremeni bol u grlu, posle orl pregleda receno mi je da se ne brinem iako su krajnici blago uvecani i grlo pomalo crveno, a posle pregleda krvi dobijeni su sledeci rezultati: helicobacter pylori iga 0. 42 cut of 0-1. 10 leukociti 16. 3 x 10^9/l 3. 40-9. 70 le formula, neutrofili 79. 1% 44-72 le formula, limfociti 14% 20-46 le formula, monociti 5. 1% 2-12 le formula, eozinofili 1. 6% 0-7 le formula, bazofilni 0. 2% 0-2. 50 crp-titar 1. 1 mg/l 0-5 uz to moram da napomenem da povremeno osecam bol u ledjima i prsima, najcesce u vidu pulsiranja/pecenja. Dugo godina unazad desava mi se da osetim zeludacnu kiselinu u grlu ili ustima. Trenutna terapija je antibiotik i preparat za regulisanje kiseline. Zabrinut sam zbog leukocita, molim za savet sta raditi dalje.

Poštovani,
Odgovoreno
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 30.10.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #131794

Postovani, molim za savet - naime vec 3-3. 5 nedelje osecam grebanje i povremeni bol u grlu, posle orl pregleda receno mi je da se ne brinem iako su krajnici blago uvecani i grlo pomalo crveno, a posle pregleda krvi dobijeni su sledeci rezultati: helicobacter pylori iga 0. 42 cut of 0-1. 10 leukociti 16. 3 x 10^9/l 3. 40-9. 70 le formula, neutrofili 79. 1% 44-72 le formula, limfociti 14% 20-46 le formula, monociti 5. 1% 2-12 le formula, eozinofili 1. 6% 0-7 le formula, bazofilni 0. 2% 0-2. 50 crp-titar 1. 1 mg/l 0-5 uz to moram da napomenem da povremeno osecam bol u ledjima i prsima, najcesce u vidu pulsiranja/pecenja. Dugo godina unazad desava mi se da osetim zeludacnu kiselinu u grlu ili ustima. Trenutna terapija je antibiotik i preparat za regulisanje kiseline. Zabrinut sam zbog leukocita, molim za savet sta raditi dalje.

Poštovani,
Krvna slika i le formula ukazuju na neku bakterijsku infekciju (krajnici, sinusi, urinarna infekcija. . . .) .
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 30.10.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #131825

Poštovani! Imam 16 god i od prije tjedan ili dva skužila sam da imam neku tanku, podužu izraslinu u desnoj nosnici. Čitala sam po internetu ali nisam pronašla objašnjenje baš za moju situaciju. Zna zaboliti ako je dodirnem. Ne znam da li je to posljedica prehlade koja je prošla prije 2 tjedna. Stvarno ne razumijem, prvi put se upoznajem s ovim i zamolila bih vas za savjet ili objašnjenje tako da ne brinem. Hvala unaprijed!

Poštovana,
Javite se vašem otorinolaringologu da vas pregleda.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 30.10.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #131858

Imam problem sa bolesnim krajnicima koje vucem skoro 20 godina. Pokusavao sam sam da odem na operaciju i da ih izvadim ali stalno neki problemi iskrsnu, evo opet su poceli krajnici da me bole, otekli su i tesko disem i gubim snagu brzo. Isao sam kod doktora iz doma zdravlja ali to mi bas i ne pomaze. Da li imate neki savet kako da izlecim krajnike sad i kako da odrzavam krajnike dovoljno zdravim do operacije?

Poštovani,
Konkretan savet zavisi od konkretnog problema koji može samo da se sagleda prilikom pregleda.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 30.10.2014
Odgovorio: dr Rami Aburas

Pitanje broj #131861

Pozdrav. . Imam jedno pitanje i ako mi ikako mozete pomoci. . Spavala sam s deckom prije 2 dana. . Nista nije bilo grubo ni nista ali me odjedanput zabolilo. . I to je bila jaka jaka bol u jajnicima i maternici s tima da me i u guzici pocelo probadati toliko da se nisam mogla pomaknitii. . Da napomenem da smo spavali u vrijeme ovulacije sa zastitom. Evo idalje me nastavlja boliti jajnici i maternica. Stim da mi se redovito mokri. . Stim da danas imam glavobolju i slabo se osj hvala unaprid

Poštovana,
Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 13430 |  Sledeća»