Najbolji dani za seks

najbolje-vreme-za-seksTokom mesečnog ciklusa žene prolaze kroz faze u kojima imaju potpuno suprotna seksualna raspoloženja. Velikom broju žena ove nagle promene smetaju, ali ih one ne znaju kontrolisati i uskladiti se sa potrebama svog tela.

1–5. dan ciklusa

Početak menstrualnog ciklusa je faza u kojoj nema razdražljivosti, nadutosti i osećaja težine. Ta faza nastaje jer se nivo hormona estrogena povećava. Ukoliko imate bolnu menstruaciju, uživajte u strasnim dodirima, jer seks može umiriti bol. Tokom orgazma oslobađa se endorfin (hormon sreće) i koji je i prirodni opijat, te umiruje bolove.

6–8. dan ciklusa

Idealan period za eksperimente u krevetu, jer je vaše samopouzdanje opet na vrhuncu. U ovom periodu nadoknadite sve što ste se propustili u vreme menstruacije.

9–14. dan ciklusa

U ovom periodu se vaše telo priprema za ovulaciju i ovulira. Estrogen doseže vrhunac, a vi se osećate kao prava zavodnica. Žene se u ovom periodu osećaju zanosno i seksi, češće oblače uske haljine i majice sa dekolteom. Na temelju svega toga možemo zaključiti da su ovo najbolji dani za seks. Za koju god pozu se odlučili, doživećete vrhunac, jer je vagina u ovom periodu izrazito osetljiva.

15–19. dan ciklusa

Ovo je period kada nećete biti toliko raspoloženi za seks, ali to je sasvim normalno. Nivo estrogena značajno pada i to utiče na vaše raspoloženje. U ovom periodu će vam najviše prijati da se mazite sa partnerom. S obzirom da se u ovom periodu osećate umorno, odaberete neku jednostavnu pozu i sve prepustite partneru.

20–28. dan ciklusa

Ovo je najnepovoljniji period za ženu, jer je tada izrazito razdražljiva i depresivna. Nivo  estrogena je izrazito nizak. Kada uđete u ovaj period, prijaće će vam tople i mirisne kupke, a u krevetu će vam najviše prijati da vas partner oralno zadovolji.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde