Saveti za dobar seks

Da neuki muškarci ne ostanu neuki i da seks s voljenom osobom ne završi u folderu 'loša sećanja' pobrinuli su se stručnjaci od zanata, pa su izneli osnovne smernice kako bi žena u krevetu bila zadovoljnija.

Ako ste mislili da su kompliment na račun dobrog izgleda, malo parfema i crvene ruže dovoljni kako biste očarali i zaveli ženu, vreme je da prevaziđete tu zabludu, jer nije sve baš onako kako prikazuju u reklami za Axe, tvrde stručnjaci koji neukim mužjacima žele olakšati s nekoliko osnovnih smernica.

Nakon što ste dogovorili bliski susret s lepšim polom, a krajnji cilj vam je obostrano zadovoljstvo u krevetu, preporučuje se da budete pripremljeni za osvajački pohod. Nemojte dopustiti da ona izgubi želju zbog vaše masne kose, neugodnog zadaha ili smrdljive majice.

Iako žene vole pleniti pažnju dekolteima i kratkim suknjicama, činjenica je da se većina njih ne osjeća ugodno u vlastitoj koži potpuno gola. Nemojte insistirati na jakoj rasveti, prigušeno svetlo je romantičnije i prihvatljivije.

Možda vam se čini da je zgodno kada u porno filmovima muškarac gura ženinu glavu prema znate već kojem mestu, ali u stvarnosti je to poprilično ponižavajuće. Morate biti pravi džentlmen.

Zapamtite da žene nemaju uputstva za upotrebu. Neće svaka reagovati isto, ali iako muškarci preferiraju odmah preći na opšta mesta, ima još mnogo drugih na kojima žena rado oseća dodire.

Nekada je seks na brzaka pun pogodak, međutim istraživanja su pokazala da ženama ipak treba više vremena da se uzbude. Neka vam ne bude problem uložiti malo više truda za predigru, posvetite se i ostatku njenog tela, a ne samo nekim tačkama.

Istraživanja su pokazala i da žene orgazam lakše postižu oralnim zadovoljavanjem, a nadaju se da će im to uspeti i tokom penetracije, zato nemojte tražiti kraći put do zadovoljstva.

Provodite vreme u teretani i atletske ste građe? Odlično, ali atletiku u krevetu zaboravite. Neumorno menjanje položaja i maraton ispod čaršava za partnerku može biti bolan i neugodan.


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde