Protokol podmlađivanja dr Dragane Petrović Popović

Podmlađivanje je prva stvar o kojoj po pitanju nege lica misli gotovo svaka žena (a sve češće i muškarac) posle tridesete godine. Na pitanje ''Kako da moja koža izgleda mlađe?'' ne postoji jedan univerzalni odgovor. Do pada tonusa lica i prvih bora niste došli na isti način kao drugi vaši vršnjaci, pa samim tim, potrebno je i da se negujete u sklanu da svojom kožom i njenim trenutnim potrebama. Ovo ne treba da Vas plaši, baš naprotiv - pronađite stručnjaka koji će Vaše lice podmladiti i učiniti negovanim, u skladu sa godinama.

Podmlađivanje
Da li ste kandidat za  Protokol dr Dragane Petrović Popović? Pozovite i zakažite pregled 063/687-460

Ekspanzija neinvazivne, estetske medicine, dovela je do pojave novih lekara koji rade na podmlađivanju. Da se razumemo, svaki neinvazivni postupak podmlađivanja može uraditi plastični hirurg i stomatolog ili doktor medicine koji je prošao odgovarajuću obuku i sertifikaciju. Kod odabira osobe koja će brinuti o Vašem licu, neophodno je da doktor prvo ispuni prethodni uslov, a nakon toga malo bliže zavirite u njegove radove i iskustvo i na osnovu toga odlučite kome ćete dati poverenje. Važno je da znate da kozmetičari i terapeuti ne mogu da rade na aplikovanju sadržaja putem igle u Vaše lice i oni ne mogu da se sertifikuju za ovakve procedure. Anantomija je predmet na fakultetu koji daje znanje o muskulaturi lica i samo sa tim znanjem možete aplikovati botox, filere i drugo u lice pacijenta. - kaže dr Dragana Petrović Popović.

Upravo doktorka Dragana Petrović-Popović je dizajnirala antiage program koji daje rezultate kod muškaraca i žena, pod nazivom - Protokol dr Petrović-Popović.

Radi se o setu neinvazivnih estetskih procedura koje odmah daju rezultate uz kratko vreme oporavka. Ipak, za maksimalne rezultate ne treba čekati minut do 12, zato na vreme napravite plan sa svojim lekarom, imajući u vidu praznike i putovanja koja nam prirodno dolaze u ovom delu godine.

Svaka procedura na licu zahteva određeno vreme za oporavak: nekada zbog otoka, modrice ili crvenila koji prolaze za nekoliko dana. Zato zse pacijentima ne preporučuje da se antiaging procedurama podvrgavaju u poslednjem trenutku pred neki važan događaj. Ako pričamo o Novogodišnjim praznicima, putovanjima i proslavama, sada je pravi trenutak za pripremu lica i tela na neku estetsku korekciju.

Podmladite se - botox i fileri
Da li znate da filerima možete potpuno remodelirati lice nehiruškim putem?

5 faza protokola dr Petrović-Popović

Svoj protokol preporučujem poacijentima, ali i prijateljima, jer se pokazao kao najbolji način kako da jednostavno i ekonomično, a bez žurbe koja je neminovnost pred kraj godine, osveže svoje lice i telo, povrate svežinu i jedrinu i uklone postojeće bore.

  1. BOTOX - briše ili ublažava duboke bore na čelu, između obrva, oko očiju, na bradi i vratu. Potpuno je bezbedan i efikasan, i daje odlične rezultate koji traju do šest meseci. 
  2. HIJALURONSKI FILERI - za oblikovanje jagodica (tzv. holivudski sjaj ili supermodel look), podmlađuje, vraća sjaj i jedrinu, briše bore smejalice i koriguje podočnjake.
  3. POVEĆANJE USANA - korišćenjem prvoklasnih hijalurnoskih filera, kojima se usne osvežavaju i blago uvećavaju, ili ispravlja neki prirodni nedostatak, asimetrija.
  4. HEMIJSKI PILING - lagan hemijski piling uklanja nesavršenosti sa kože lica, uklanja mrtve ćelije, fleke, pegice i ublažava ožiljke.
  5. MEZOTERAPIJA - završnica protokola dr Petrović-Popović, kojom se kompletira efekat podmlađivanja i ulepšavanja. Lice koje je bez vidljivih bora, sa novim osmehom i istaknutim jagodicama je oplemenjeno ubrizgavanjem mezoterapijskog koktela koji se sastoji iz aktivnih supsustanci koje hidriraju, podmlađuju i zatežu kožu. Ovaj tretman se može primeniti i na problematične zone na telu, regije sa celulitom, masno tkivo na stomaku, butinama, nadlakticama i ispod brade. Primenjivanjem mezoterapije u serijama tokom mesec dana se postižu najbolji rezultati.

Protokol dr Dragane Petrović-Popović daje odlične rezultate kod muškaraca i žena, a pristup svakom pacijentu je individualan. Dr Dragana Petrović-Popović na osnovu detaljnog pregleda stanja kože i anatomskih karakteristika, uz uvažavanje želja i potreba pacijenata, dodatno prilagođava protokol i određuje redosled procedura koje će dati najbolji rezultat.

Nakon protokola pacijenti izgledaju podmlađeno i sveže, ali isto tako prirodno i prepoznatljivo. Doktorka se u radu pridržava estetskih principa i pravila koji ne smeju biti narušeni. Ona će Vam dati iskren savet i napraviti procenu, kako da donesete najbolju odluku u skladu sa vašim željama.

Protokol se sprovodi u jednoj ili dve posete, a ovo će najviše zavisiti od želje pacijenta i dogovora o planu realizacije protokola sa doktorkom.

Šta da očekujem od Protokola dr Petrović Popović i kome je namenjen?

Nakon protokola pacijenti izgledaju podmlađeno i sveže, ali isto tako prirodno i prepoznatljivo. Doktorka se u radu pridržava estetskih principa i pravila koja ne smeju biti narušena. Ona će Vam dati iskren savet i napraviti procenu, kako da donesete najbolju odluku u skladu sa vašim željama. Obzirom da je tretman uvek usklađen sa stanjem lica i željama pacijenta, rezultat će uvek biti u skladu sa dogovorenim tretmanom. Ovaj tretman se preporučuje osobama koje imaju preko 30 godina, a žele da svoje lice podmlade, remodeliraju i zablistaju.

Botox, hijaluron, usne
Aplikacijom hijalurona u usne možete osvežiti jedrinu usana i rešiti neke asimetrije.

AKCIJA DO KRAJA GODINE - Uštedite 370€!

Standardna cena

AKCIJA - do kraja 2019. godine

Botox 1ml - 300€ Botox 1ml - POKLON
Hijaluron jagodice 1ml - 250€ Hijaluron jagodice 1ml - 250€
Hijaluron usne 1ml - 250€ Hijaluron usne 1ml - 250€
Hemijski piling - 100€ Hemijski piling - 100€
Mezoterapija - 70€ Mezoterapija - POKLON
UKUPNO: 970€ UKUPNO: 600€

 

Zakazivanje 063/687-460.


Podeli tekst:

Dr Dragana Petrović-Popović je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetiske hirurgije. Dragana je oduvek stremila da rad sa pacijentima koji boluju od melanoma podigne na viši nivo, te otuda ne čudi što je upravo...

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. Andjelina 27.11.2019

    Zlatne ruke dr Dragane!


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde