Spec. dr med. Saša Mišeljić

Specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

 Saša Mišeljić

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Oblasti medicine

Ustanove u kojima radi

Grad

Jezici

O lekaru

Radno iskustvo:

Nakon završenih studija Medicine u Beogradu, dr Mišeljić je specijalizirao plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju u KCS Srbije. 

Poslednjih 15 godina Dr Mišeljić je stekao bogato profesionalno iskustvo iz plasticne i estetske hirurgijje u svakodnevnom radu . Najčešće izvođene operacije su: podizanje, povećanje i smanjenje grudi, lifting lica i vrata, zatezanje kapaka (blefaroplastika), zatezanje stomaka (abdominoplastika) i BodyTite liposukcija pomoću Radio Frekventnih talasa. Od 2012. godine on je nacionalni trener za botoks i Juvederm filere i u skladu sa tim edukuje doktore, hirurge i kozmetičare o pomenutim procedurama. Već 10 godina uspešno se bavi anti-age medicinom; Juvederm filerima, Allergan Botox-om, Lift Nitima (Silhouette, Happy lift, Mesotrax) i ostalim neinvanzivnim procedurama.

Od početka svog rada, u Srbiji je uradio oko 1000 kozmetičkih hiruških procedura na telu i licu, kao i više od 1500 nehirurških procedura (botox i Juvederm fileri)

Član je mnogih domaćih i međunarodnih stručnih udruženja (Srpskog udruženja za plastično-rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju SRBPRAS, Međunarodnog udruženja za estetsko-plastičnu hirurgiju ISAPS i drugih). Redovan je posetilac najvećih stručnih skupova za estetsku medicinu sa kojih donosi znanje i inovativna rešenja na polju neinvazivnih procedura.
Zakažite pregled kod Spec. dr med. Saša Mišeljić