Glina - zemlja koja leči

Glina ima neverovatnu moć regeneracije, svrstavaju je u najefikasnije sredstvo za čišćenje organizma koja upija i izbacuje toksine.

Njena organska komponenta je posebno značajna za vezivanje aktivnih supstanci i njihov prenos u dublje slojeve membrana, crevne flore ili pak membrana krvnih sudova i kapilara.

Glina se vekovima koristi za opšte poboljšanje ljudskog zdravlja, kao i za lečenje biljaka i životinja. Lako se apsorbuje i izrazito nežno deluje na telo. Pomaže kod različitih promena na koži.

Poboljšava crevnu floru te tako omogućava bolju apsorpciju hrane. Glina može da smanji, pa čak i da eliminiše neke alergije na hranu. Blagotvorna je kod trovanja hranom, ublažava virusne infekcije, stomačni grip, a crevnim parazitima onemogućava razmnožavanje.

Glina je u stanju da leči skoro sve poremećaje varenja. Zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligo elemenata, njenim korišćenjem se poboljšava imunitet organizma. Glina upija, drenira, a zatim eliminiše nečistoće iz tkiva, krvi i limfe.

Toliko očisti organizam da se izgubi i neugodan miris znoja. Ima neverovatnu moć regeneracije ćelija, tkiva i organa, jer ih snabdeva vitalnom energijom. Pomaže kod zarastanja rana, piše "Glas javnosti".

Koristi se kod mnogih bolesti, naročito kod arterioskleroze, anemije, oboljenja disajnih puteva, infekcija koli bakterijama, crevnih oboljenja, trovanja, čira, viška želudačne kiseline, kod bolne menstruacije, promena na koži i opadanja kose. Toksično dejstvo gline do sada nije zabeleženo.

Idealna je kao maska za lice ili pakovanje za kosu u kombinaciji sa maslinovim, bademovim ili uljem pšeničnih klica. Kao kupka ima izuzetno blagotvorno delovanje na čitav organizam jer relaksira, otklanja umor i stres, a koža postaje glatka, mekana i elastična.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

  1. nevenka nikoloska 04.11.2009

    Gdje se moze kupiti?


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde