Uvećana prostata

Činjenice o prostati :
 • Nakon 50-te godine 60% muškaraca ima uvećanu prostatu!
 • Nakon 60-te godine povećava se procenat uvećanja na 80%!
 • Nakon 70-te godine svaki muškarac ima uvećanu prostatu -100%!
Muškarci suočeni sa ovim problemom imaju sledeće simptome:
 • Slab mlaz mokraće
 • Zadrzavanje mokraće
 • Kapljanje tokom mokrenja
 • Slabije pražnjenje bešike
 • Često noćno mokrenje
 • Hitnost odlaska u toilet

Kako rešiti problem?

Uzimanjem jedne kafene kašicice dnevno, zlatne make rešava problem.
Višegodišnje iskustvo na domaćem (i na svetskom) tržistu je pokazalo da, već nakon 15 do 20 dana redovnim korišćenjem zlatne make, se smanjuju napred navedeni simptomi.
Dugoročno, svakodnevno korišćenje ove zlatne make, dovodi do potpunog nestanka problema sa prostatom.

Kako deluje Zlatna Maka?

Ova biljka sa visokih peruanskih Anda ima veoma specifičan i jedinstven sastav i desetinama godina unazad pokazuje efikasnost u otklanjanju problema koje muče muškarce. Pre svega, ova biljka je adaptogen i ona u organizmu čoveka uspostavlja ravnotežu svih telesnih funkcija.

 Zbog sadržaja alkaloida, zlatna maka pospešuje dobru perifernu cirkulaciju, naročito u udaljene delove tela, kao što je slučaj kod prostate koja je loše prokrvljena. Zlatna maka, inače, uspostavlja dobar i pravilan rad svih endokrinih žlezda u koje spada i ova mala žlezda, prostata, tako bitna za muškarce.

Promene navika i redovno uzimanje zlatne make, odložiće i smanjiti probleme sa uvećanom prostatom. Mnogo je zadovoljnih muškaraca koji su preventivno počeli da je piju, sa prvim simptomima, koji su se pojavili. I kod onih muškaraca kod kojih se uvećanje prostate razvilo, postoji velika mogućnost da se upotrebom, dakle redovnom i svakodnevnom, prostata, smanji i  revitalizuje.
 
 
Zlatna maka je inače,  jedina na tržistu Srbije i regiona koja je gelatinizirana. Ovom lekovitom biljkom, možete produžiti mladost i izbeći niz neprijatnih simptoma koje sa godinama donosi oslabljen rad prostate. Moći ćete da nastavite sa aktivnim životom u svim sferama i naravno u seksualnim aktivnostima. Zlatna maka je afrodizijak i podiže libido svakog muškarca. Bez kontraindikacija ili bilo kakvih nus pojava, zlatna maka je najbolji prirodni čuvar vaše prostate. Urolozi sa Kliničkog Centra Srbije su istraživajući deistvo make na svoje pacijente, bili iznenadjeni odličnim rezultatima koje pokazuje efikasnost pri konzumiranju zlatne make u većini slučajeva sa uvećanjem prostate i rezultati su više nego zadovoljavajući.
 
Dakle dragi muškarci, da bi uživali u svojim zrelijim godinama, opredelite se za prirodu,podmladite ceo svoj organizam, povećajte libido, sklonite smetnje sa prostatom, prirodnim putem, korišćenjem jedne kafene kašicice svakoga dana! Vaš organizam će vam biti zahvalan… baš kao sto je i veliki broj muškaraca koji već koriste lekivitost i odlične efekte ove biljke. Uvrstite, zlatnu maku kao dodatak svakodnevne ishrane i biće to pravi poklon za vaše telo!
Pogledajte sva pitanja i odgovore u vezi sa prostatom.
 

Podeli tekst:

Dr Olga Murgaški je diplomirala na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a pre toga je završila Devetu beogradsku gimnaziju. Radno iskustvo stiče u Domu zdravlja, nakon čega se zapošljava u farmaceutskoj kući...

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 1

 1. Vrbovica 12.02.2020

  Jel ko koristio vrbovicu za prostatu?


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde