1. Pitanje broj: #17257

    Poštovani,
    moja sestra je uradila test i pokazala se trudnoća. Trebalo je da dobije 09.12. pošto je imala tešku trudnoću i težak porodjaj, nije još uvijek spremna na to, a iskrena da budem posle svega ne znam da li će i biti!
    Molim Vas da nam odgovorite do kada nije kasno za kiretažu, jer se odlučila za to. Ima ćerkicu od 3 god i za sada nije spremna na ponovnu trudnoću!
    Hvala Vam!

    Odgovoreno: 18. 12. 2008.
    • Nije kasno za kiretažu, njena trudnoća je stara oko 6 nedelja, a po zakonu je prekid dozvoljen do 10 - te nedelje trudnoce [naravno neka ne čeka toliko dugo] E sad ja moram da kažem da sam protiv abortusa i da to što je prva trudnoca i porodjaj donela negativno iskustvo nikako nisu razlog za prekid. Mi se kao narod gasimo- [ok to nema veze i veći narodi su izumrli], ali ostaviti dete samo i bez brata ili sestre je sebično i nepošteno. Takodje jedno dete ma kako to grubo zvučalo "nema rezervu" i moj savet je da nikako ne abortira već da ako voli svoje dete stisne zube promeni ginekologa [ako je tu bio problem] i izgura i drugu trudnoću- obavezno!!!

Ostavite komentar