1. Pitanje broj: #140050

    Postovani, zamolila bih vas da mi date moguce opcije mog, tako reci, problema. Ciklusi su mi redovni, na svaki 28-i dan (skoro u sat tacni) . Imam redovne nezasticene odnose, sa prekidom penetracije. Trebala sam da dobijem 31-og avgusta a danas je vec sesti dan od kako nema ciklusa. S' obzirom na to da imam redovne odnose (sa prekidom penetracije) , bol u grudima, dijareju, glavobolju, povisenu temperaturu (koja je vec 2 dana 37. 2, s' tim sto povremeno nestane) i konstantnom zeljom za jelom, da li postoji mogucnost trudnoce ili je pak mozda nesto drugo u pitanju. Unaprijed zahvalna na odgovoru. Veliki pozdrav.

    Odgovoreno: 05. 09. 2015.
    • Poštovana,
      Ukoliko su vam menstrualni ciklusi uredni pretpostavljamo da relativno često imate i ovulacije. S obzirom da je jedini vid zaštite od neželjene trudnoće kod vas i vašeg partnera prekinuti snošaj, moram vam reći da to nije tako siguran vid zaštite i da postoji realna mogućnost da ste trudni. Javite se na ginekološki pregled i doći ćete do pravog uzroka izostanka ciklusa.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #140050

    • Postovani/na, imajuci u vidu sve ono sto sam u prethodnoj poruci napisala, interesuje me sledece. Danas sam dobila, bolovi su nesnosni (kao da mi se rastrzala materica) , krvi skoro da nema, jedva trag na papiru, pri tom temperatura je jos uvijek prisutna. Imam uzasan nagon za povracanje, miris hrane me neopisivo iritira, pa ne interesuje da li i dalje postoji nogucnost trudnoce i ako da, kada bi bilo najbolje uraditi kucni test? Unaprijed zahvalna. Veliki pozdrav.

Ostavite komentar