1. Pitanje broj: #30354

    Poštovani,
    molim vas da mi odgovorite pišem vam po treći put a nema odgovora. U petom mjesecu sam trudnoće imam kondilome i candidu. Doktorica mi je prepisala svako drugo veče po jednu vaginaletu nistatina do kraja trudnoće. Interesuje me da li su štetne i koliko za plod te vaginalete, ostavljaju li posljedice na plod jer ću ih koristiti do kraja trudnoće.
    Hvala

    Odgovoreno: 02. 06. 2009.

Ostavite komentar