Dr Milan Popović

Doktor medicine, na specijalizaciji psihijatrije

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Oblasti medicine

Specijalizacija

Grad

Jezici

O doktoru

Dr Milan Popović rođen je u Loznici 1977. godine gde je završio osnovnu školu i gimnaziju „Vuk Karadžić“. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno pohađao kurseve elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica, gde je realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike i medicinske elektronike.

Nakon završene gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polaže državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.

2017. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije na Medicinskom Fakultetu u Beogradu. Redovne specijalističke studije psihijatrije su u toku.

2018. godine započinje specijalizaciju iz oblasti REKBT psihoterapije u okviru „Srpskog centra za RE&CBT“. Poseduje Primary sertifikat REKBT savetnika i psihoterapeuta Srpskog centra za RE&CBT, Instituta Albert Ellis (Njujork) i Instituta za kognitivni menadžment (Frankfurt).

Svoje znanje iz oblasti medicine, Dr Milan Popović izgradio je na početku karijere radeći u Hitnoj pomoći Beograda u trajanju od oko 2 godine.

Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, a po potrebi i zahtevu radnog mesta i kao grafički i web dizajner, administrator i urednik web sajtova i IT specijalista.

Radio je i na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd - DZ Palilula). Sticanje znanja i radnog iskustva nastavlja u četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine, IT specijaliste i menadžera.

Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije i REKBT-a i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi avijacijom, elektronikom, fizikom, hemijom, grafičkim i web dizajnom, filmskom montažom, programiranjem i IT sektorom, marketingom i digitalnim marketingom, kao i borilačkim veštinama (karate i Nindjucu), meditacijom i jogom, gde ostvaruje zavidne rezultate.

U toku 2019. godine započinje karijeru u Zepter International na poziciji Medical Manager gde u koordinaciji sa medicinskim, IT, marketing, prodajnim i edukativnim sektorom radi na unapređenju rada Zepter Medical Ordinacije i unapređenju prodaje proizvoda Kompanije Zepter International.

Govori srpski, engleski i ruski jezik.

Obrazovanje:

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu od 1996

Osnovne studije. Specijalizacija psihijatrije u toku.

Srpski centar za RE&CBT od 2017

REKBT savetnik i psihoterapeut Primary sertifikat, Srpski centar za REKBT, Institut Albert Ellis (Njujork), Institut za kognitivni menadžment (Frankfurt)

Radno iskustvo:

Axiom International, Beograd, Srbija do 2008

Doktor medicine.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć Beograda 194, Beograd, Srbija od 2009 do 2011

Doktor opše i urgentne medicine.

Dom zdravlja „Dr Milenko Marin“, Loznica i Mali Zvornik, Srbija do 2012

Doktor opšte medicine.

Dom za negu starih i nepokretnih lica „Senior Plus“, Beograd, Srbija od 2013 do 2015

Doktor opšte medicine.

Dom zdravlja „Milutin Ivković“ Palilula, Beograd, Srbija od 2015 do 2016

Doktor opšte medicine.

UTI d.o.o. Beograd, Srbija od 2016 do 2017

Brand Manager, doktor medicine.

Zepter International d.o.o. Srbija, Beograd od 2019

Medical Manager, doktor medicine.

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Najnoviji tekstovi koje je lekar objavio:

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 2

 1. Postovani, kad ustanem ujutru,imam previse negativnih misli.?

  Odgovoreno: 11. 06. 2019.
  • Dr Milan Popović

   Poštovani, da li ste razmišljali da odete na psihoterapiju? Psihoterapija često reši uspešno slične probleme.

    

   Sa poštovanjem,

    

   Dr Milan Popović

 1. Bila sam u vezi sa deckom sa seksualnom disfunkcijom za koju sam ja preuzela odgovornost i krivicu i zbog koje sam ja dobila depresiju. Isla sam kod psihijatra, posle oko 2 godine veze i pila sam 3 meseca flunirin. Posle toga se stanje malo popravilo i smo mi nastavili takvu vezu kao do tad. Moje stanje se pogorsavalo i pre godinu dana sam pocela sa privatnim psihoterapijama. To mi je pomoglo da obavljam relativno normalno obaveze. I mnogo sam se sigurnije osecala. Tada sam pocela da se plasim da izlazim na ulicu. I pre par meseci smo raskinuli vezu. Ja sam ostala bez posla i bila prisiljena da se vratim kod roditelja gde sam vec mesec dana. Nemam primanja nikakva, trazim posao koji sa krizom je skoro nestao. Nemam prilike da izlazim iz kuce. Nemam samopouzdanje i pocinjem da ima ozbiljne napade beznadja. Razmisljam da uzmem ponovo flunirin da bih mogla da se saberem i preuzmem kontrolu nad situacijom. Da li je u redu da ponovo bez konsultacija sa doktorom uzmem flunirin? I ako nije da li postoji drzavna ustanova koja ne zahteva mesece zakazivanja a gde mogu da se konsultujem za pomoc? Hvala puno\\\\pozdrav

  Odgovoreno: 11. 06. 2019.
  • Dr Milan Popović

   Poštovana,

    

   Na kojoj vrsti psihoterpije ste bili?
Zakažite pregled kod Dr Milan Popović