Vijagra

Pre petnaest godina seksualni život milona muškaraca i žena promenila je patentirana jmala plava pilula romboidnog oblika, pod nazivom vijagra - prvo oralno sredstvo za poboljšanje potencije.

"Vijagru", ili " plavi dijamant" kako je neki zovu, izmislili su naučnici "Fajzer" (Pfizer) laboratorije, a upotreba je prvi put dozvoljena u Americi, 27. marta 1988. godine.

Ovu čarobnu pilulu je, od kada se pojavila u prodaji, probalo oko 35 miliona muškaraca širom sveta i gotovo svi su bili zadovoljni.

Ovaj lek "izbacio" impotenciju iz psihijatrijskih ordinacija jer taj problem sada može da se tretira i leči na drugačiji način.

Ali treba imati u vidu da vijagra ipak nije za svakoga. I nikako je ne koristiti više od dva puta mesečno. Među lekovima za potenciju koji se mogu koristiti svakodnevno je Megatop, odnosno cijalis.

Oni koji je koriste kao dodatak seksualnoj igri, kao pomagalo, su zadovoljni. Oni drugi koji bi ovom pilulom da reše neke psihološke probleme, krizu u odnosu sa partnerom, bivaju razočarani

Jako je bitno da budete svesni činjenice da čvrst penis neće rešiti sve vaše probleme

Vijagra je namenjena za oralnu upotrebu, uzima se 30 minuta pre seksualnog odnosa, najbolje na prazan stomak. Deluje oko četiri sata, ali samo uz prisustvo partnera kao stimulatora.

Vijagra nije za osobe sa niskim krvnim pritiskom, sa oštećenom jetrom, za one sa srčanim tegobama, sa hroničnim oboljenjima, za osobe sa anatomskom deformacijom penisa, kao ni za mlađe od 18 godina.

Kao neželjene efekte lekari su kod pojedinih pacijanata konstatovali glavobolju, crvenilo lica, vrtoglavicu, smanjeno razlikovanje nijansi boja, pojačanu percepciju svetlosti ili zamućen vid.

Statistika pokazuje da kod nas upravo momci najviše kupuju ove pilule, kao i da ima onih koji su postali zavisni od "vijagre", ali ne zbog fizioloških probelma, već zbog nedostatka samopouzdanja koje pokušavaju da nadomeste ovim lekom.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 3

  1. ilija markovic 16.09.2021

    kako mogu da narucim vijagru koja je cena i koliko ima u pakovanju i kako se koristiti i kad Hvala


  2. dragan savic 06.06.2021

    kako da narucim i koliko kosta


  3. mikele5691 18.08.2016

    Meni je vijagra pomagala u početku, prije nekih osam godin,  ali već nekih godinu dana nema onog početnog efekta ni približno. Može se desiti da je razlog ovom lošem efektu bio kancer na bubregu koji je otklonjen prije dva mjeseca. Sada sam u redu, bez ostataka i pitam se: da li će mi sada vijagra djelovati? Taj lijek sam kupovao kod dilera i nisam siguran da li su te tablete bile u roku korišćenja. Imam 61 godinu i osjećam se dobro.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde