Jutarnji seks je zdrav


Ako ste ikada poželeli da to uradite tokom jutra evo medicinskog podstreka za taj poduhvat. Jutarnji seks je zdrav, tvrde naučnici.

Razlog za to leži u činjenici da se tokom seksualne aktivnosti koriste gotovo svi mišići u telu, a istovremeno se srcu i plućima omogućuje osećaj sličan onom koji bi doživeli prilikom aerobnih vežbi.

Istovremeno, jutarnjim seksom možete da sagorite oko 300 kalorija na svakih sat vremena. Potom, sesijama koje se praktikuju tri puta nedeljno možete ojačati srce i time sprečiti rizik od srčanog udara, a istovremeno pojačati cirkulaciju i sniziti krvni pritisak.

Ipak, pazite da ne preterate. Ukoliko seksualne aktivnosti upražnjavate više od tri puta nedeljno možete pogoršati odbrambeni mehanizam svog organizma.

A ako je suditi prema nekim naučnicima , seks čak sprečava stvaranje bora!

Zato, tri puta nedeljno nakon što se protegnete u krevetu, zaronite u blaženi osećaj zadovoljstva što ste uposlili svaki mišić svoga tela i to na najlepši mogući način.
Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 5

 1. sladjana cicic 16.05.2012

  U nekim trenucima mrzim sebe sto sam bila sa njim. . . Uvek kada je bila prilika da raskinem sa njm, jer nije zasluzio moju ljubav nastavljala sam daljeee. Dosao je dan kada smo stvarno rekli kraj i stavili tacku na nasu emotivnu stranu. Ne realno je da se osoba, koju si voleo i za koju si mogao sve da uradis, ne bude sa tobom u teskim trenucima. Divim mu se samo zato sto mi je bio veran i sto sam sigurna da me je iskreno voleo. Iskreno voleo nije dovoljna rec pogresila sam. Da me je voleo iskreno ne bi me stavio u melahoniju, nejavljanje ceo dan! Rekla sam sebi ovde je kraj. Volela sam dva puta volecu i treci. Vreme jeste potrebno ali onaj koji zeli da uspe u zivotu na emotivno-patnerskom putu, potrebna je samo volja, ma koliko tuga tistila nase srce. Zato devojke napred i osmeh na lice. Sve to dodje na svoje!


 2. miranda 10.06.2011

  Trenutno citam i tesko mi pada sve to sto sam procitala imam jedan veliki problem ja sam u braku a ne radim seks skoro pa nikako mozda u 5 mjeseci jedan put moj muz se ne trudi da i meni bude lijepo kao njemu u zadnje veme pricala sam snjim i vikala sam da nesto nije u red


 3. lud za tim bosanac 23.09.2010

  Isti sam ti i ja mogu kolko hoces i dali je problem i u cemu to me ne zanima meni je dobro kad to radim ali vrlo cesto radim i dobro se osecam. . Pozdrav za sve obozavaoce dobrog sssssss. . . . . . . . . . . . . . . . A. . . .


 4. dragan 25.07.2010

  Amina javi se pa da sprečimo moguće problem s fizičkim stanjem…


 5. amina 20.10.2009

  Ja sam navikla 6 put nedeljno... I mene zanima da li to moze da dovede do loseg fizickog stanja?? Hvala..


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde