Therapy café - Podrška ljudima sa neurozom

Udruženje za podršku ljudima sa neurozom “Herc” vas poziva da se pridružite inovativnoj, besplatnoj psihološko – edukativnoj radionici Therapy Cafe . 

Ova radionica je zamišljena kao grupno ćaskanje sa psihoterapeutom u neformalnom, prijatnom ambijentu.  Therapy cafe je nešto potpuno novo na ovim prostorima, a predstavlja jednu od usluga Centra za lični i profesionalni razvoj koje Udruženje Herc razvija u okviru projekta “Herc&DO - doing good for good”.

Tema Therapy cafe - a  su Partnerski odnosi, a organizatori pozivanju na razgovor o ljubavi bez straha.

Na radionici možete naučiti kako da razbijete tremu i nelagodnost koju pojedinci imaju u kontaktu sa suprotnim polom, kao i da savladate tehnike za kontrolu i upravljanje socijalnim odnosima kroz praktične i zanimljive vežbe ( interakcija sa drugim ljudima i izazivanje reakcija ).

Therapy cafe namenjen je ljubiteljima psiholoških tema, osobama koje žele da rade na ličnom razvoju i unaprede svoje socijalne veštine i sposobnosti, studentima, svima koji žele da rade na rešavanju određenih psiholoških problema i upoznaju ljude sa istim problemima/interesovanjima.   

Šta je zreli partnerski odnos? Koje su najčešće zablude u ljubavnim vezama i koji strahovi nas ometaju da ostvarimo kvalitetnu vezu i razumemo partnera?  Kako preboleti rastanak? Zašto dolazi do prevare? Ovo su samo neka  od pitanja na koje će odgovore davati klinički psiholog, REBT psihoterapeut kroz interakciju sa svim učesnicima. 

Vreme i mesto održavanja  je četvrtak, 08. februar,  od 18h do 20 h u Cafeu “Knjigodrom” – Topolska 18.

Učešće u Therapy cafeu je besplatno, a za učesnike  su obezbeđena  i dva pića po izboru, takođe besplatno. Prijavljivanje je obavezno, putem kontakt forme u nastavku.


Podeli tekst:
Izvor: Udruženje za podršku ljudima sa neurozom “Herc”

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde