1. Pitanje broj: #30591

    Poštovani,
    Eh situacija je ovakva: ja i djevojka smo se oralno zadovoljavali i onda nakon nekog vremena smo jedno drugom predložili da idemo malo dalje to jest ja sam se sa penisom (bez kondoma) poceo igrati oko njenog polnog organa znači nije bilo ulazka penisa u vaginalni otvor, samo po površini i po klitorisu (he-he ne znam kak da kažem pa et ovak) valjda me razumijete šta hoću reći, i nakon nekog vremena ja sam osjetio da ću svršiti i naravno povukao sam se od nje i svršio. Eh sad me zanima da li postoji mogućnost da mi djevojka ostane trudna ako je kojim slučajem moja sperma otišla (prsnula) na vanjski dio njenog spolnog organa? Zamolio bih vas da mi odgovorite jer smo jako zabrinuti molim vas
    Hvala unaprijed

    Odgovoreno: 04. 06. 2009.
    • Poštovani,
      Do začeća, oplodnje može doći u toku nezaštićenog odnosa žene i muškarca u toku njenih plodnih dana (dani oko ovulacije), ukoliko dođe do ejakulacije (izbacivanja semene tečnosti) sperme  dubokovaginu. Dakle Vaša devojka ne može ostati trudna zbog Vaše sperme na vanjskom delu njenog spolnog organa.
      Srdačno,

Komentari na pitanje: #30591

    • Da li mogu da zatrudnim ako dečko nije izvadio na vreme i malo je ušlo u vaginu?

    • Andjela Simic 21. 04. 2024.

      Zdravo,dečko u ja smo imali intimni odnos i koristili smo kondom. Kada je svršio, on je skinuo kondom, bacio ga, očistio penis i sekundu nakon toga prešao preko moje intimne zone. Kolike su šanse da ostanem u drugom stanju?

    • Dobro veče, imao sam odnos sa devojkom bez zaštite. Sklonio sam se na vreme, ali u toku ejakulacije na njenom spoljašnjem delu vagine je bilo malo spermatozoida. Ona je odmah to obrisala i išla u wc. U toku su joj dani sa niskom verovatnoćom trudnoće. Da li treba popiti pilulu za dan posle?

    • Ja neću da koristim kondom zato što je bolje bez, a devojka se žali i plaši se trudnoće. Desilo se to da sam ja ejakulirao ali spolja, šta može da se desi? P.S. u plodnim je danima. Molim Vas odgovor u što kraćem periodu.

    • imao Sam odnos sa devojkom ne vaginalni nego kako da kazem u dupe I posle izvesnog vremena je procurilo I otiso do odredjene take vagine Ali je ona nevina I nikad odnos nije imala Dali je moguce da je spermatozoidi usli u vaginu I otisli do odredjene tacke de pocinje zacenje trudnoce?

Ostavite komentar