1. Pitanje broj: #116076

    Poštovani, nadam se da ćete moći da mi pomognete, bila sam kod ginekologa, ali nije pomoglo. Imam bolove pri odnosu, vagina je suva i uska, i to mi se desava od kad sam pocela da imam odnose, ali ne u tolikoj meri kao sad. Takodje mi se desava da imam bol u donjem delu stomaka, ne bas svaki put, ali otprilike svaki treci odnos mi je i tu bolan. Pocela sam da koristim lubrikant, ali nije od neke pomoci. . I jos jedan, velik problem; sekret mi je nekako cudan, belicast i neprijatnog mirisa, desavalo se i ranije, ali se tad osecao kao luk recimo, a sad ima neki jaci i cudniji miris. Moj ginekolog misli (jer imam i pecenje pri uriniranju ponekad) da je u pitanju urinarna infekcija, ali urolog kaze da nije. Koristila sam i macmiror, jer su mi prepisali i nije pomoglo ni u jednom problemu. Nadam se da cu dobiti odgovor od vas. Hvala puno, pozdrav

    Odgovoreno: 15. 05. 2013.
    • Poštovana,
      Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imte upalu grlica materice (cervicitis) koju treba adekvatno leciti.

      mi se bavimo time profesionalno, mozete da nam se javiti na bezplatne konsultacije. Procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu.

      ginekoloska ordinacija “aras”
      http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
      dr rami aburas
      dobracina 6/1
      tel. 2622832
      064 1188264
      ramiaburas@hotmail. Com

      Pozdrav

Ostavite komentar