Dijeta sa suvim šljivama

Dijeta sa suvim šljivama spada u red "brzih" i "kratkih" dijeta - tj. onih dijeta koje se koriste svega par dana po potrebi (kada vam se omiljena garderoba "smanjila" za jedan konfekcijski broj a baš nailazi važan događaj gde mora da izgledate tip-top koliko je moguće)

Dakle, to je popularna dijeta za one koji bi da se "oterase" 2 - 3 kilograma za par dana. Prilično je jednostavna i dosadna. Pogledajte i sami:

Doručak: 6 suvih šljiva
Užina: 1 jabuka
Ručak: 1 kuvano jaje i 1 viršla
Užina: isto kao ručak
Večera: čaša jogurta

Dodatne preporuke:

Preporučuje samo potpuno zdravim osobama i to za vremenski period ne više od 3-5 dana. Obavezna ja svakodnevna fizička aktivnost u trajanju od najmanje 15 - 20 minuta. Ako se pravilno sprovodi, gubi se oko 1 kg dnevno.Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 6

 1. Jasna 06.03.2013

  Za 4 dana 3 kg dole, sa 71 na 68. . Ali dosadno je vise jesti samo to. . Sada je bolje uzeti neku raznovrsniju dijetu za malo vise dana, po mom misljenju jako efikasna je dijeta 15 dana sa pomorandzama, ako se striktno postuje skida se dosta kg sa sigurnoscu, ili izaberite vec neku po vasoj meri. Pozdrav!


 2. Ela 21.01.2010

  Danas idem u kupovinu svih potrebnih namirnica za ovu dijetu. Nadam se da cu uspjeti zbilja mi je potrebno. Javicu kako sam prosla.


 3. bona 06.10.2009

  Evo i mene sa vama i ja cu da probam


 4. iva 31.08.2009

  Ja sam danas počela sa njom, kažu da se stvarno skidaju kilogrami!


 5. Milka 18.08.2009

  Ja sam pre nekoliko godina drzala dijetu sa suvim sljivama, ali je malo bila drugacija od ovih ovde dijeta. Secam se da je u 8 sati ujutru trebalo pojesti 8 suvih sljiva, u 10 sati je bio opet neki obrok, u 12 sati takodje obrok, 14 sati opet obrok i mislim da je tada bilo kuvana jaja sa joj necim i u 18 sati je bila jabuka. Ta dijeta mi je bila super i lepo sam skinula kg, ali sada je ne znam tacno kako ide, a ne mogu nigde da je nadjem, ako je neko zna tacno molim vas da mi javi. Hvala unapred


 6. Mrvica 13.05.2009

  Zanimljivo. Čula sam za svakakve brze dijete, mnoge sam i probala. Ova zvuči slatko, jer volim suvo voće. Javiću vam kako sam prošla.


Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde