XIV Beogradski dermatološki dani - 14. i 15. novembar 2008.godine - VMA


U organizaciji Udruženja dermatovenerologa Srbije i Klinike za kožne i polne bolesti VMA, održani su 14. i 15. novembra 2008.godine XIV Beogradski dermatološki dani.

Na skupu na kome je učestvovalo više od 300 učesnika, dermatovenerologa i ostalih  gostiju iz zemlje i inostranstva, stručna javnost je upoznata sa aktuelnom problematikom i najnovijim dostignućima iz  oblasti dermatovenerologije.

Po zvaničnom programu sastanka, u petak 14. novembra je održan i Okrugli sto kompanije Actavis pod imenom „Myconafine®, za Vaš korak napred“, a povodom uvođenja novog dermatološkog preparata Myconafine® u portfolio Actavis-a.

Pred prepunim amfiteatrom VMA, o novom leku Myconafine®  kompanije Actavis i preporukama za njegovu kliničku primenu, predavanja su održali  prof. dr Ljiljana Medenica, KC Srbije i doc.dr Radoš Zečević, VMA Beograd

Na kraju prvog radnog dana, koji se ujedno slavi i  kao dan lekarske slave Sveti Vrači, za sve učesnike XIV Beogradskih dermatoloških dana, priređena je Svečana večera u Domu vojske Srbije.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde