Besplatna psihološka pomoć za vreme pandemije

Pandemija, vanredno stanje, ograničena sloboda kretanja, strah za svoje i zdravlje bliskih ljudi, strah za egzistenciju... sve ove stvari vrzmaju se po glavi svakome od nas otkako sedimo izolovani usled novonastalog stanja. Niste sami u ovome. Svi imaju iste brige, ali nemaju svi iste kapacitete i mehanizme da se od tih razmišljanja oslobode.

S tim u vezi, obaveštavamo Vas da je psiholog Milica Mikić Grčkarac, partner Stetoskop.info Booking platforme, dostupna za online konsultacije sa pojedincima koji imaju krizu i misli od kojih ne mogu da se odbrane, a izazvane su pandemijom Korona virusom. 

Kako da se prijavim za online konsultacije?

Pozovite broj telefona 063/687-460 ili nam pišite na office@stetoskop.info i tom prilikom nam pošaljite svoje ime i prezime, godinu rođenja, Skype ID i željeno vreme. Iako nećemo uvek moći da izađemo u susret sa terminima koji vama odgovaraju, trudićemo se da bude što približnije tome.

Po želji psihologa Milice Mikić Grčkarac, sve konsultacije vezane za psihološku pomoć usled situacije koju je izazvao Korona virus su besplatne. Ona takođe i dalje obavlja ostale psihoterapije, u online formi po standardnim cenama, koje možete zakazati pozivom na broj 063/687-460.

Psiholog Milica Mikić Grčkarac je od dosadašnjih pacijenata koji su zakazali uslugu putem Stetoskopa, ocenjena sa prosečnom ocenom pet.


Podeli tekst:

Milica Mikić Grčkarac, psiholog u Kraljevu, edukant psihodinamske psihoterapije. Sa radnim iskustvom koje stiče u oblasti porodičnih i partnerskih odnosa, adolescentnih kriza, bolesti zavisnosti, rešavanja konfliktnih si...

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde