1. Svrab bradavica dojke

    Pitanje broj: #108277

    Bradavice me svrbe već duže vreme. Svrbela me je i cela koža, pa sam mislila da je suva. Mazala sam kremama, kantarion ulje, vazelinom, ali svrab bradavica je i dalje prisutan. Koža kao da se ljušti na bradavicama, ali onako u tankom, providnom sloju. Izraste nova, pa tako opet. Zna da zaboli koliko me svrbi ponekad. Kada je svrab prisutan imam utisak da ga povećava dodir majice na bradavicama. Kada krene da me svrbi, primetila sam da se desi da mi se bradavice isture, naježe, kao kada je hladno, skupe se. Inače su, kada svrab nije prisutan, uvučene. 

    Odgovoreno: 19. 05. 2019.

Komentari na pitanje: #108277

    • Poštovanje, radila sam ultrazvuk dojke pre mesec dana i on je pikazao da imam aceps dojke, gde mi je hirurg izvadio jedan deo sadržaja špricom. Sada, posle mesec dana me dojka svrbi u donjoj regiji. Svrab je bez promena na koži, on nije konstantno prisutan, ali svrbi s vremena na vreme. Inače da naglasim imam alergije na sve i svasta i pijem svaki dan lekove za istu. Zanima me je l treba da se brinem? Hvala.

    • Postovani imam problem vec nekolko dana me svrbi bradavica,nema stalno Ali Desi se nekolko puta na Dan.Sta bi to moglo biti.Pozdrav

    • Imam jedno pitanje, vec duze vreme me svrbi koza oko bradavica, kad se pocesam izadje crvenilo pa se kasnije povuce. Pa me interesuje da li je nesto opasno ili ne? Jer mi se to do sada uppste nije desavalo.

Ostavite komentar