1. Pitanje broj: #169448

    Postovani Pre dva dana mi se pojavila ova promena na kozi, kao mala izraslina ili upala. Boli na dodir. S obzirom da imam 80 godina, bila bih vam zahvalna ukoliko biste mogli da me posavetujete, imjauci u vidu da je jos uvek virus u cirkulaciji i ne bih zelela da dolazim u zdravstvenu ustanovu ukoliko nema potrebe.

    Veliko hvala na odgovoru

    Odgovoreno: 09. 05. 2020.
    • Postovana,

      fotografija nije slikana bas pod najboljim uglom pa ne vidim bas najbolje, moguce je da je upitanju upaljena cista ali je moguce i nesto drugo u Vasim godinama, u svakom slucaju moze da saceka jos nekoliko dana da se situacija jos malo stabilizuje, do tada Vam preporucujem da nakon tusiranja i nekoliko puta dnevno poprskate Oktanisept sprej. ako budete u prilici slikajte jos jedno iz drugog ugla i posaljite kao novo pitanje a ja cu pokusati da sto preciznije odgovorim. Bilo bi dobro da u narednih desetak dana dodjete na pregled.

      Srdacan pozdrav,

      Mr sci med dr Dragana Petrovic-Popovic

Komentari na pitanje: #169448

    • Najlepše hvala na odgovoru! Svakako ću zakazati pregled čim okolnosti to dozvole. Nadam se da na priloženim fotografijama može da se vidi da ima promena. Još jednom velika zahvalnost na odgovoru i pozdrav!

Ostavite komentar