1. Zujanje u lijevom uhu

    Pitanje broj: #164749

    Zujanje u lijevom uhu. Pregledana od strane otorinolaringologa, kardiologa. endokrinologa, neurologa i sve je u redu, ali nije meni zujanje ne prestaje bio visok ili nizak ili normalan pritisak.

    Odgovoreno: 09. 11. 2019.

Komentari na pitanje: #164749

    • Divnastanojkovicc 28. 03. 2023.

      Pošto nema odgovora a ovo pitanje moj kom.Meni zuji već 15 god.U početku blago,odbijala sam zvuke išla na razne preglede i Ništa,pošto su rezultati dobri.Već posle korone ovog januara pakao se nastavio u gorem stanju.Pila sam Sve,ništa.Čak i ter.za depresiju po pet mg. Pitam se gde Naći Dobro lekara sa adekvatnom Terapijom?

    • Imam 44 godine I Zuji mi u usima godinama . Posle prelezane korone se pojacalo .. u Toku dana I ne obracam paznju puno ali uveče kad legnem da spavam to je uzasno . Znate Onaj osećaj kad dodjete sa svadbe pa vam Zuji u usima od preglasne muzike ,e tako meni godinama non stop .... .. preglede sam obavila kod spec , za uho grlo i nos, sve je u redu , radila magnetnu rezonancu glave, hvala bogu sve u redu . .. pila vitamine B ,nista mi nije pomoglo Zuji kako Zuji... gde da idem vise I sta da,Radim Ovo je postalo nepodnosljivo. Kako sam starija zvuk u usima se pojacava ..hvala na odgovoru unapred pozdrav. Natasa

Ostavite komentar