1. Razne srčane tegobe - dr Milan Mijailović

    Pitanje broj: #145369

    Od pre desetak dana kada sam iz sna probuđena veoma visokim pritiskom, tahiaritmijom i bolom u grudima, stalno sam u apsolutnoj aritmiji i imam stalne glavobolje, stalno blago tištanje u grudima i mučninu. Tada su kazali da nije infarkt što su analize i pokazale ali ja se osećam sve malaksalije. U međuvremenu mi je nađen adenom na desnom nadbubregu, žučna kesa puna kamenčića, a gastroenterologu treba tek da idem ovih dana.
    Od žene pune poleta za svoje godine ja jedva bez napora idem po kući, a kažu (nakon ispitivanja u bolnici od pre dva meseca) da je stabilan angina pektoris, i proširena leva pretkomora. Da li je to moglo sve tako odjednom da se desi ili je količina lekova koje sam po izlasku iz bolnice pre dva meseca bila isuviše velika i gotovo toksična za moj organizam?
    Lečenje je bilo u januaru i u bolnici kao i dva dana po izlasku sam se osećala dobro. Posle su usledile tegobe koje navodim da bi konačno pogoršanje bilo pre desetak dana i sada sam vezana za kuću.

    Odgovoreno: 26. 03. 2016.

Komentari na pitanje: #145369

    • Ja molim Boga da umrem već jednom jer ne mogu da se mučim više da ne spavam po celu noć jer čim me san uhvati odmah dolazi do ubrzzanog lupanja srca i želuca koji je ispod srca i tada pocinje celo telo da se trese i ostajem bez vazduha! Odem kod kardiologa oni mi kažu ma ti si mlad stavljaj crni luk na srce ko da sam otišao kod babe vračare a ne kod kardiologa! Radio sam snimanje i uvelicana mi je leva srčana komora ili pred komora jedno od ta dva. Inače to je počelo od trenutka kada sam primio vakcinu za koronu pod pritiskom porodice jer su im na tv i dragi predsednik i mediji isprali mozak da ću ja da ih ubijem ako ne primim vakcinu.... Inače oni su mene 3 puta zarazili ja njih nisam ni jednom, svaki put sam se sam izlečio na svoju ruku jer ne verujem doktorima jer oni nemaju pojma o zivotu samo lupetaju gluposti po secanju na ono malo znanja sto su zapamtili iz skole, čast izuzetcima kojih je jako malo ali ja nisam ni jednog upoznao za 30god... Sve u svemu jedva cekam da umrem da se bre ne mucim vise, ne spavam uopste i kada spavam to je na par sati samo i kreće mučenje... Imam periode kada to prestane na jedno 7 dana i tada se ispavam kao covek i odmorim koliko je moguće ali ni tada nisam odmoran kako bih trebalo da budem....

Ostavite komentar