1. Pitanje broj: #157292

    Postovana doktorka, mozete li mi reci da li ososba sa hipotireoyzom i hasimotovim sindromom moze uzmati zlatnu maku zbog strasnih problema sa valunzima (oko 10 godina) . Unapred hvala!

    Odgovoreno: 04. 12. 2018.
    • Poštovana,
      Poštovana, možete slobodno koristiti zlatnu maku ili makamu koja će smanjiti ili gotovo potpuno otkloniti valunge. Takođe, maka će uticati da se uspostavi balans u radu tireoide jer ova biljka ustvari reguliše rad svih endokrinih funkcija u telu, pa tako i sam rad štitne žlezde! Sve najbolje vam želim, dr olga murgaski
      Pozdrav

Ostavite komentar