Opšta bolnica Aurora

Radno vreme

radni dan - 00:00 - 24:00
subota - 00:00 - 24:00
nedelja - 00:00 - 24:00

Telefon za zakazivanje

Lokacija

Opšta bolnica „Aurora“ posvećena je pružanju vrhunske i sveobuhvatne zdravstvene nege i brige o ozdravljenju svakog pacijenta. 

Na preko 1000 m2 površine u samom centru Beograda, nalaze se: 14 luksuzno opremljenih bolničkih apartmana sa posebnim Linet Eleganza krevetima Predsednički apartman od 68 m2 sa kuhinjom, dnevnom i radnom sobom, kao i terasom sa panoramskim pogledom Operacioni blok sa savremeno opremljenom salom, kao i posebna sala za dijagnostičke procedure i manje hirurške intervencije Šest specijalističkih ordinacija sa savremenim ultrazvučnim aparatima i medicinskom opremom Dnevna bolnica za hemioterapiju, pažljivo osmišljena kako bi pacijenti mogli da prime terapiju uz stručni nadzor i potpunu posvećenost našeg osoblja. 

O zdravlju pacijenata brine naš pažljivo izabrani tim vrhunskih lekara, stručnjaka iz svake grane medicine, uz podršku profesionalnog i ljubaznog medicinskog osoblja. Možemo da garantujemo jedinstveni Aurora standard  – sinergiju moderno opremljene bolnice, bogatog profesionalnog iskustva svakog člana našeg tima i najbitnije, ljudski pristup svakom pacijentu.Dodatne opcije

Jezici:
  • Srpski
  • Engleski
Mogućnost smeštaja: Da
WI-FI: Ne
Parking: Ne
Klimatizovan objekat: Da
Prilaz za osobe sa invaliditetom: Da
Pet friendly: Ne
Hitna služba 24/7: Da
Linije gradskog prevoza
Kafić/restoran u blizini do 500m: Da
Menjačnica u blizini do 500m: Da
Apoteka u blizini do 500m: Da
Načini plačanja:
  • Gotovinsko plaćanje
  • Virmansko plaćanje
  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
  • Plaćanje čekovima građana
Rad na terenu: Da