Internistička ordinacija Vuk Prima

Radno vreme

radni dan - 09:00 - 20:00
subota - 08:00 - 16:00
nedelja - 00:00 - 24:00

Telefon za zakazivanje

Lokacija

Poliklinika Vuk Prima se nalazi u centru Beograda na Vračaru, zahvaljujući strateškoj lokaciji, linijama gradskog prevoza je dobro povezana sa svim delovima grada. Okuplja vrhunske lekare koji su stručnjaci brojnih oblasti internističke grane medicine.

Vuk Prima je najsavremenije opremljenja poliklinika, sa stručnim i ljubaznim osobljem i izuzetnim stručnjacima kojima je fokus na tome da pacijent dobije kompletnu uslugu kojom će biti u potpunosti zadovoljan.

"Bolje sprečiti, nego lečiti" kaže poznata izreka, a pored dijagnostike, u zdravstvenoj ustanovi Poliklinika Vuk, veliki zančaj se daje "preventivnoj medicini".

Ne zaboravimo da je pored dijagnostike i lečenja, jedan od osnovnih principa savremene medicine održavanje dobrog zdravlja pacijenata i sprečavanje nastanka raznih bolesti, i u tom cilju možete zakazati redovne preventivne preglede, kontrole i skrining testove.

Poliklinika Vuk Prima je otvorena za pacijente svakog radnog dana, i subotom, a vaš termin najlakše možete dobiti pozivom na broj telefona 063 687 460.Dodatne opcije

Jezici:
  • Srpski
  • Engleski
Mogućnost smeštaja: Ne
WI-FI: Da
Parking: Ne
Klimatizovan objekat: Da
Prilaz za osobe sa invaliditetom: Ne
Pet friendly: Ne
Hitna služba 24/7: Ne
Linije gradskog prevoza Autobus: 26, 27, 74, Ada 4, Eko1 Tramvaj: 14, 5, 6, 7
Kafić/restoran u blizini do 500m: Da
Menjačnica u blizini do 500m: Da
Apoteka u blizini do 500m: Da
Načini plačanja:
  • Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
  • Plaćanje čekovima građana
Rad na terenu: Ne