Vodič za preljubnike


Skoro da ne postoji osoba kojoj se u životu nije bar jednom omaklo da prevari svog partnera. Preljuba je stvar koju neki rade češće, neki povremeno, a retki nikada. Tada glavno pitanje postaje kako švaleraciju sakriti od stalnog partnera.

Evo nekoliko načina kako to možete da uradite.

Nikada ne priznajte

ne-priznajteNajbolje je uvek koristiti izlizanu, ali delotvornu rečenicu da to što se priča nije tako kao što izgleda i da su tračevi čista laž. Naravno, to može pomoći ukoliko baš niste uhvaćeni na delu.

Čak i kada je u pitanju afera koja traje i više godina, ni za živu glavu ne priznajte.

Za ženu i ljubavnicu kupujte isti parfem

parfemČesto se preljubnici otkriju na sitnicama. Jedna od takvih je i drugi ženski parfem. Žene imaju veoma razvijeno čulo mirisa. One su u mogućnosti da nanjuše laž na kilometar, a drugu ženu na deset.

Kada birate parfeme, odaberite isti za sve žene u vašem životu, osim za svoju mamu.

Otarasite se dokaza gde god da se nalaze

otarasite-se-dokazaU automobilu ili stanu ostaju razne stvari koje se na prvi pogled ne primećuju, ali oštro oko će primetiti svaku nelogičnost. To mogu biti pramenovi kose, slučajno izgubljena minđuša, manžetna ili narukvica.

Takođe, pazite gde i šta kupujete i plaćate jer račun iz prodavnice u kojoj nikad ne kupujete može biti dovoljan znak. Računi iz hotelskih soba, restorana ili iz parking servisa odmah moraju da lete u đubre. Najbolje bi bilo da ih ne uzimate uopšte. Sve vam ovo može doći glave.

Zaboravite na ugrize, šljive i ogrebotine

sljiva-na-vratuBitno je postaviti jasna pravila sa ljubavnicom ili ljubavnikom. Neka to bude bez ujedanja i grebanja. Samo jednom možete da se izvučete na priču da je ugriz posledica preteške torbe ili ujeda ogromnog pauka.

Već drugi put bićete otkriveni.

Dobar alibi vam može pomoći

alibiPored svega, moraćete pronaći neki alibi za neopravdani utrošak vremena. Morate na neki način opravdati sebe. Kum ili najbolja prijateljica mogu da priskoče u pomoć na samom početku, ali za nastavak afere potrebno je da budete nešto kreativniji.

Ako ste netalentovani za jezike možete da upišete tečaj francuskog ili nekog drugog jezika na drugom kraju grada.

Izbegavajte javna mesta i hvalisanje

javna-mestaIzbegavajte da se sa ljubavnicom ili ljubavnikom pojavljujete u centru grada, a posebno u restoranima i klubovima na glasu. Ma koliko zvučalo primamljivo, nije nimalo pametno.

Niko osim vama najbližih ne sme da sazna za vaš dvostruki život, pa se zato nemojte hvaliti vašim ljubavnim uspesima. Na taj način sužavate krug ljudi koji su potencijalni otkrivači vaše afere, bilo da je to slučajno ili namerno.

Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde