Apoteka Sunce Plavi horizonti

Apoteka Sunce Plavi horizonti

Apoteka Sunce Plavi horizonti

Adresa: Nikolaja Saltikova 2, Plavi horizonti Grad: Zemun Mobilni telefon: 060/4242-735 Radno vreme: Radni dan: 08-21 Subotom: 08-21 Nedeljom: 08-21 Website: http://apotekasunce.rs/ E-mail: [email protected] Linije gradskog prevoza 708, 709
Adresar

Apoteka Sunce Plavi horizonti

Apoteke

Opis

Apoteka Sunce (ZUA Sunce) osnovana je 2006. godine. Prva Apoteka iz ovog, sada već, velikog lanca nastala je u ulici Ljutice Bogdana 44, na opštini Savski venac. 

Iskustvo u pružanju vrhunske apotekarske usluge proširilo se i na druge delove Beograda, ali i van njega. Sada apoteke Sunce možete pronaći i u Hrtkovicima, Platičevu, Ašanji i Aranđelovcu.

U ovim apotekama možete pronaći gotovo sve lekove, pomoćna lekovita sredstva, dijetetske proizvode, kozmetičke preparate, bebi opremu i mnogo toga drugog.

Pored dobre snabdevenosti, apoteku odlikuje i stručno farmaceutsko osoblje koje će u svakom trenutku biti spremno da Vam da savet.

U samoj apoteci, gotovo tokom cele godine, imaćete priliku da kupite određene artikle po sniženim cenama. Ovo izuzetno raduje kupce apoteke Sunce.

Takođe, asortiman proizvoda u apotekama se svakodnevno širi, te obavezno nazovite da se raspitate za lek ili drugi suplement koji trazite.

Podeli: