POSTAVITE PITANJE LEKARIMA

Moje ime je (opciono):
Moj email je*:
Moj pol je*(označite polje):
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Izaberite oblast*:

Ukoliko postoji potreba dodajte sliku uz vaše pitanje:

Odaberite datoteku
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Najnoviji odgovori  (75229)

Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 22.11.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #154474

03. 11. 2017. Sam drvenom cepanicom povredila nos, kost je napukla i imala sam tri šava (laesio traumatica nasi) . Rana lepo zarasta ali nos gore u korenu ima izbočinu. Moje pitanje je da li će se to vremenom vratiti u normalu ili će ta grba ostati: - (

Poštovana,
Uzmite serrapeptase tbl /1x1 tabletu pola sata pre dorucka/. Pošaljite sliku nosa od napred i iz profila i rtg snimak nosa ako imate.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Nega lica i tela | Odgovoreno: 21.11.2017
Odgovorio: dr Dragana Petrović-Popović

Pitanje broj #154419

Postovani, na vratu mi je izasla bubuljica koja se posle poseti gradskog bazena inficirala. Mazala sam flogocid i redovno cistila tonikom za lice. Bubuljica je nestala ali mi je na tom mestu ostala "kuglica" velicine manjeg zrna graska. Ne moze nista da se iscedi, niti je upaljeno, ne smanjuje de niti se povecava. Mozete li da mi preporuciti neku kremu ili me posavetujem da li da odem kod dermatologa ili lekaru za kozne bolesti? Pozdrav!

Poštovana,
Molim vas postavite sliku promene da bih mogla da vam dam precizniji odgovor


Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 21.11.2017
Odgovorio: Mr sci. med. Dr Srđan Milićević

Pitanje broj #154470

Postovanje, potreban nam je savet orl specijaliste. Dete je u septembru krenulo u predskolsko, i vec dva puta je imalo upalu uha. Sve krece od zapusenog nosa i kijavice i kaslja. Radili smo krvnu sliku, eozinofili su malo uvecani, pa smo dobili i lek protiv alergije koji nam je pomogao protiv kaslja. Medjutim, posle nedelju dana u kolektivu, nos se ponovo zapusi i tokom noci dete oseca bol u uhu. Vec dva puta je pilo antibiotik, mozete li nam reci da li mozemo koristiti neki sprej za nos na duze vreme, ili kapi za usi, kako bi sprecili upalu uha? Radjen je i bris nosa, nadjene su stafilokoke. Hvala unapred.

Poštovana,
Nema sigurnog leka za ponovne upale. To je prirodna vakcinacija deteta.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 21.11.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #154471

U aprilu ove godine sam na žalost dobila tinitus. Bila kod dr za uho, grlo, nos i dobila standardnu terapiju koja mi nije pomogla. Na dalja ispitivanja nisam išla, jer videvši iskistva drugih, retko ko se izlečio. Imam vrtoglavice. Elem, krajem jula su počeli bolovi sa desne strane grla, negde odmah ispod vilice. Boli me i na dodir, ali najviše me boli kada gutam i kao da mi se bol širi u dubinu desnog uha. Naiđu dani kada manje boli, a nekada me boli i prilikom pomeranja glave. Bila sam kod dr opšte prakse i dobila tablete. Veoma sam zabrinuta, a termin kod specijaliste se čeka danima. 
Unapred hvala na odgovoru

Poštovana,
Bez pregleda nije moguće precizno odgovoriti na vaše pitanje.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 20.11.2017
Odgovorio: dr Dragana Petrović-Popović

Pitanje broj #154429

Želela bih da vas pitam da li radite smanjivanje usana? Ja sam ugradila silikone u usne od prilike pre deset godina i pre tri godine sam izvadila silikon iz gornje usne zbog toga što mi je previše bio izbačen deo iznad gornje usne, međutim i posle vađenja silikona i dalje je taj deo ostao izbačen, ne toliko ali dovoljno da mi se ne sviđa. Interesuje me da li postoji mogućnost da se to koriguje (spusti) ? Da li to može da se uradi laserom ili mora hiruški i ako možete da mi kazete cenu? Da li imate ordinaciju u Novom Sadu? 

Poštovana,
Moguće je uraditi koreciju asimetrije i veličine usne hirurškim putem ili korekciju hijaluronskim filerima. Potrebno je da dodjete na pregled radi odluke koja metoda je nabolja za vas.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 15046 |  Sledeća»