POSTAVITE PITANJE LEKARIMA

Moje ime je (opciono):
Moj email je*:
Moj pol je*(označite polje):
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Izaberite oblast*:

Ukoliko postoji potreba dodajte sliku uz vaše pitanje:

Odaberite datoteku
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Najnoviji odgovori  (75108)

Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 19.08.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #153278

Pocituvan, za menier za odrzuvanje preporacano mi e da primam betahistin 1 tableta na den od 24 mg. Megjutoa, lekar kardiolog za cirkulacija na krv vo mozok mi prepisa entan po 1 kapsula na den. Dali ne e stetno istovremeno da primam 1 kapsula na den entan i 1 tabletka od 24 mg betahistin, bidejki dvata leka gi prosiruvaat krvnite sadovi. Za lecenje na menier bolnicki bev zgrizena vo mesec april 2016 godina. Od menier vo pomladi godini boleduvase i tatko mi dimitar. Primam lek atenolol i od vreme navreme - enap za povisen krven pritisok. Odgovorete mi elektronski. So pocit. 18. 08. 2017 dipl. Pravnik gordana adzi-spirkoska ul. Kiro krsteski platnik broj 24 prilep mob. Tel. 389 (0) 76-708-166 e-mail adzispirkoskagordana@yahoo. Com

Poštovana,
Prvo završite terapiju sa betahistinom. A posle možete da uzimate entan. Nikako zajedno jedan ili drugi lek.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Vaskularna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: dr Nemanja Stepanović

Pitanje broj #152836

Postovani, 

Trudna sam 22 nedelja. Druga trudnoća je u pitanju. Prva trudnoća je bila perfektna, u ovoj mi se javlja bol u nogama otežano kretanje, dok nisam shvatila da su vene koje se zaista jako vide kao paukova mreza u predelu kolena. Koristila sam Venogel ali mi nije zbog cene pristupačan, da li možete da mi preporučite šta da radim. Nažalost odmaranje je slabo dostupno pored dvogodišnjaka. Hvala

Poštovana,

Najbolja terapija za Vas jesu elastične čarape koje možete kupiti u apoteci.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Vaskularna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: dr Nemanja Stepanović

Pitanje broj #152580

Poštovani,

U trećoj sam trudnoći, vene i kapilare imam još od srednje škole ali su se u drugoj trudnoći pojavile baš vidljivo na levoj nozi, sa ispucalim kapilarima i bole, estetski su ružne, otklonila bi ih ali nisam za klasičnu operaciju. Da li u KBC-u Niš radite i neke druge metode posle porođaja? Došla bih na pregled.

Poštovana,

Radi se i sklerozacija vena penom.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Psihijatrijske bolesti | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: Prof. Dr Nađa Marić Bojović

Pitanje broj #153263

Poštovani, 

Od 24. 04. 2017. godine pijem Lexilium tablete, 3mg, jendom dnevno. S obzirom da pijem tablete duže od 12 nedjelja, zanima me da li sam postao ovisan? 24. 04. 2017. godine sam prvi put bio kod doktora i dijagnoza mi je disordo anxiotica depressivum. Terapija mi je Zoloft 0, 25mg i Lexsilium uveče 3mg. Zbog psihičkog poboljšanja rečeno mi je da Lexilium moram izbaciti u roku od 15 dana od danas (16. 8. 2017.) , tako što ću piti 3mg svako drugo veče. Nakon isteka ovih petnaest dana, postoji li mogućnost da imam apstinencijsku krizu, s obzirom da mi se doza Lexiliuma nije umanjivala postepeno (neko vrijeme da pijem 3mg, zatim 1, 5mg, 1mg itd dok ne izbacim) . Srdačan pozdrav!

Poštovani,

Nemate razloga da strepite od zavisnosti, tj. apstinencijalne krize nakon prekidanja benzodiazepina po shemi koja je preporučena, jer je ispravna. Posto je antidepersiv u međuvremenu preuzeo ulogu koji je u pocetku imao lek Bromazepam, slobodno nastavite kako je lekar savetovao i pođite na kontrolu kao što je zakazano.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #153264

Poštovani, 

Mom bratu je asimetricno lice, stavio je mostove na gornju vilicu, i gornja vilica se pomerila napred malo, desna strana kod vilice je manja a leva strana je veca, do čega to može da bude? Ne znamo kome da se obratimo. Išli smo kod lekara ali oni nisu hteli da nam daju uput kod nekog na pregled. Njemu to baš smeta i ne znamo kako to da popravi, a ni do čega je to.

Poštovana,

Bez detaljnog pregleda ne mogu ništa konkretno reći. Pogledajte sajt www. Medikdent. Com i eventualno zakažite pregled.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 15022 |  Sledeća»