Moj email je*:
Moj pol je*:
Izaberite oblast*:
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Moje ime je (opciono):
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Najnoviji odgovori  (69417)

Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 29.03.2015
Odgovorio: dr Rami Aburas

Pitanje broj #136035

Postovani, u 24nedelji trudnoce sam, ponekad primetim da mi je stolica crna, redovna ali par dana zna biti crne boje, da li treba da se zabrinem? Od dodataka pijem pregnanci care plus, i od pre dva dana ks mi ukazuje na nedostatak gvozdja. Hvala

Poštovana,
Javite se vasem ginekologu da vas pregleda.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 29.03.2015
Odgovorio: dr Rami Aburas

Pitanje broj #136030

Pozdrav, vec nekoliko dana imam obilniji beli sekret i bolove u donjem delu stomaka, kao i sa desne strane, zadnji ciklus mi je bio 12. 03, a bolovi su nekada kao pre pocetka ciklusa, sta bi to moglo da bude?

Poštovana,
Savetujem vam da uradite kolposkopski pregled sa cervikalnim i vaginalnim brisevima da bi ste proverili da li imate upalu grlica materice (cervicitis) koju treba adekvatno leciti.

procitajte nas clanak o cervicitisu i colpitisu na sajtu stetoskopa.

ginekoloska ordinacija “aras”
http: //www. Wix. Com/aburasrami/aras
dr rami aburas
dobracina 6/1
tel. 2622832
064 1188264
ramiaburas@hotmail. Com

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 29.03.2015
Odgovorio: dr Rami Aburas

Pitanje broj #136031

Molim vas za odgovor, radila sam histeroskopiju, uklonjena mi je pregrada sa materice u decembru. Ciklus je dosao redovno istog mjeseca na 28 dan, inace do tada nikad nije ni kasnio. Medjutim sledeci  je kasnio 10 dana, a ovaj sad 16. Sada mi je krvarenje bilo obilnije 3 dana dok ostalih nije nego kao i obicno pred kraj. Medjutim pojavio se vec 8-9 dan tamni vise kao braon trag i kao zgrusana krv povremeno. B-hcg je pokazao rezultat 31274. 50 ref. Vrijednosti 0. 00-5. 00 molim vas da mi kazete postoji li mogucnost da je u pitanju trudnoca!?

Poštovana,
Trudni ste.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 29.03.2015
Odgovorio: dr Rami Aburas

Pitanje broj #136032

Molim vas za odgovor, radila sam histeroskopiju, uklonjena mi je pregrada sa materice u decembru. Ciklus je dosao redovno istog mjeseca na 28 dan, inace do tada nikad nije ni kasnio. Medjutim sledeci  je kasnio 10 dana, a ovaj sad 16. Sada mi je krvarenje bilo obilnije 3 dana dok ostalih nije nego kao i obicno pred kraj. Medjutim pojavio se vec 8-9 dan tamni vise kao braon trag i kao zgrusana krv povremeno. B-hcg je pokazao rezultat 31274. 50 ref vrijednosti 0. 00-5. 00 molim vas da mi kazete postoji li mogucnost da je u pitanju trudnoca!?

Poštovana,
Trudni ste.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 29.03.2015
Odgovorio: dr Rami Aburas

Pitanje broj #136044

Porodila sam se pre nepunih 6m. Dojila sam bebu do skoro, sada je hranim ad. Jos uvek nisam dobila menstruaciju, pa me zanima da li je to razlog za brigu? Takodje sam imala odnose bez zastite, da li sam mogla da ostanem trudna iako nisam imala menstruaciju, i da li mogu da koristim pilule posto vise ne dojim bebu i koje? Inace sam potpuno zdrava. Hvala vam unapred.

Poštovana,
Savetujem vam da uraditi kucni test za trudnocu, ako je test negativan proverite hormonski status.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 13884 |  Sledeća»