Moj email je*:
Moj pol je*:
Izaberite oblast*:
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Moje ime je (opciono):
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Najnoviji odgovori  (73934)

Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 28.05.2016
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #146788

Dobar dan. . Imam devijaciju nosa, tesko disem kroz nos, spavam sa otvorenim ustima i jako mi to sve otezava spavanje i normalno disanje. . Pored toga, uradila bih promenu izgleda nosa, veliki je, sirok i grozan. . Takodje me interesuje operacija usiju, klempave su i operisala bih ba jednom u zivotu mogu vezati kosu kao sve zene i devojke. . Da li je to kod vas zaista besplatno? Bila bih najsrecnija na svetu, jer ovako nikada ne bih mogla da priustim to. Inace, ja sam mama i imam 34 god. . Unapred hvala

Poštovana,
Pošaljite slike noda od napred i iz profila na d. N. Milosevic@gmail. Com
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Stomatologija | Odgovoreno: 28.05.2016
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #146778

Postovani, upravo sam primetila crvene desni (crveni trag) ispred samo jednog zuba. Desni me ne bole na dodir, nigde mi ne krvare dok perem zube. Proverila sam, ne klima mi se zub. Da li imate ideju sta bi ovo moglo da bude? Saljem vam sliku. Unapred zahvalna na odgovoru, milica v.

Da pogledate sliku vezanu za ovo pitanje kliknite ovde

Poštovana,
Deluje mi kao da ste na neki nacin povredili desni (nova cetkica, energicnije pranje zuba, tvrda hrana. . .) . Pratite nekoliko dana pa me kontaktirajte ukoliko se ne povuce.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 27.05.2016
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #146769

Pozdrav, pročitah upravo u jednom odgovoru dr dušanka milošević je napisala da korišćenja listerine rastvora može uzrokovati kandidu, pa me zanima kako to??? Znači ne treba koristiti listerine?

Poštovana,
Listerine je antiseptik tako da uništi dobre bakterije u usnoj duplji koje ne dozvoljavaju kandidi da se prekomerno razmnožava, i logično napravi se gljivična infekcija. Dakle, samo kratkotrajno korišćenje i to po savetu lekara koji zna gde ovaj antiseptik može da bude od koristi.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Bolesti uha, grla i nosa | Odgovoreno: 27.05.2016
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #146748

Poštovani, htio bih vas pitati, u zadnje vreme su mi se pojavile neke crvene male tačkice na jeziku, blago ispupčene, na donjem delu jezika prema grlu, na prednjem delu ih nema. Prati ih tanki sloj beline koji uklonim kad baš dobro istrljam onim rebrastim delom četkice za čišćenje jezika ali nikad skroz 100% , a kad to uradim esaćam blago peckanje. Čitao sam na internetu i uspoređivao slike, i sve deluje da je kod mene kandida na jeziku. Predhodna 2-3 meseca sam često bio kod zubara, popravljao zube i postavljao fiksnu protezu sa bravicama pa vas pitam da li je moguće da sam to dobio kod njih kao infekciju ili je to zbilja zbog pada imuniteta, stresa. . . Takođe sam počeo u ta 2-3 meseca aktivno koristiti listerine vodicu za ispiranje usta i desni da li je to možda uzrok? I još bi vas pitao, pokušao bi rešiti taj problem sa sodom bikarbonom, savetuje se mućkanje sode, e sad nigde nisam našao koliko često smem da mućkam i da li ja smem ako imam metalne bravice i gumice na zubima? Znači moje pitanje je da li vam to liči na kadidu, i ako jeste da li sam je mogao zaraditi kod zubara, takođe da li smem i koliko često mućkati sodu bikarbonu? Hvala vam unapred: )

Poštovani,
Kod zubara je teško pokupiti kandidu ali od korišćenja listerine rastvora je verovatan uzrok pojave kandide. Za potvrdu dijagnoze javite se vašem lekaru jer samo soda bikarbona nije dovoljna da se reši problem.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 27.05.2016
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #146755

Da li je jos uvek kod vas operacija nosa besplatna, ako jeste gde uzimam uput posto sam iz kosovske mitrovice? A ako nije koliko kosta; imam nepravilan i malo veci nos pa bih volela da odem na operaciju. Imam 19 godina. . . Unapred hvala.

Poštovana,
S obzirom da sete iz kosovske mitrovice pošaljite slike nosa na email: d. N. Milosevic@gmail. Com /sve mala slova i nema razmaka/ ili na viber: +381 64 1618852.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 14787 |  Sledeća»