POSTAVITE PITANJE LEKARIMA

Moje ime je (opciono):
Moj email je*:
Moj pol je*(označite polje):
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Izaberite oblast*:

Ukoliko postoji potreba dodajte sliku uz vaše pitanje:

Odaberite datoteku
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Najnoviji odgovori  (75107)

Pitanje iz oblasti Vaskularna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: dr Nemanja Stepanović

Pitanje broj #152836

Postovani, trudna sam 22 nedelja. Druga trudnoca je u pitanju. Prva trudnoca je bila perfektna u ovoj mi se javlja bol u nogama otezano kretanje dok nisam shvatila da su vene koje se zaista jako vide kao paukova mreza u predelu kolena. . Koristila sam venogel ali mi nije zbog cene pristupacan, da li mozete da mi preporucite sta da radim. Nazalost odmaranje je slabo dostupno pored dvogodisnjaka. Hvala

Poštovana,
Najbolja terapija za vas jesu elasticne carape koje mozete kupiti u apoteci
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Vaskularna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: dr Nemanja Stepanović

Pitanje broj #152580

Postovani u trecoj sam trudnoci vene i kapilare imam jos od srednje skole ali su se u drugoj trudnoci pojavile bas vidljivo na levoj nozi, sa ispucalim kapilarima i bole, estetski su ruzne, otklonila bi ih ali nisam za klasicnu operaciju da li u kbc nis radite i neke druge metode posle porodjaja dosla bi na pregled.

Poštovana,
Radi se i sklerozacija vena penom
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Psihijatrijske bolesti | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: Prof. Dr Nađa Marić Bojović

Pitanje broj #153263

Poštovani, od 24. 04. 2017. Godine pijem lexilium tablete, 3mg, jendom dnevno. S obzirom da pijem tablete duže od 12 nedjelja, zanima me da li sam postao ovisan? 24. 04. 2017. Godine sam prvi put bio kod doktora i dijagnoza mi je disordo anxiotica depressivum. Terapija mi je zoloft 0, 25mg i lexsilium uveče 3mg. Zbog psihičkog poboljšanja rečeno mi je da lexilium moram izbaciti u roku od 15 dana od danas (16. 8. 2017.) , tako što ću piti 3mg svako drugo veče. Nakon isteka ovih petnaest dana, postoji li mogućnost da imam apstinencijsku krizu, s obzirom da mi se doza lexiliuma nije umanjivala postepeno (neko vrijeme da pijem 3mg, zatim 1, 5mg, 1mg itd dok ne izbacim) . Srdačan pozdrav!

Poštovani,
Nemate razloga da strepite od zavisnosti, tj apstinencijalne krize nakon prekidanja benzodiazepina po shemi koja je preporucena, jer je ispravna. Posto je antidepersiv u medjuvremenu preuzeo ulogu koji je u pocetku imao lek bromazepam, slobodno nastavite kako je lekar savetovao i podjite na kontrolu kao sto je zakazano.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #153264

Poštovani, 

Mom bratu je asimetricno lice, stavio je mostove na gornju vilicu, i gornja vilica se pomerila napred malo, desna strana kod vilice je manja a leva strana je veca, do čega to može da bude? Ne znamo kome da se obratimo. Išli smo kod lekara ali oni nisu hteli da nam daju uput kod nekog na pregled. Njemu to baš smeta i ne znamo kako to da popravi, a ni do čega je to.

Poštovana,

Bez detaljnog pregleda ne mogu ništa konkretno reći. Pogledajte sajt www. Medikdent. Com i eventualno zakažite pregled.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 16.08.2017
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #153229

Poštovani, 

Imam 25 god. I htela bih da operišem nos, što iz estetskih, tako i zbog zdravstvenih razloga. Interesuje me postupak "dobijanja" operacije u državnoj bolnici, kao i cene? Pošto sam ja iz NS, da li bih mogla da se operišem na VMA ili nekoj drugoj ustanovi? Unapred hvala

Poštovana,

Za operaciju u državnoj ustanovi potreban je uput overen od lekarske komisije u Novom Sadu. Operacija bez uputa ili operacija u privatnoj bolnici košta 1500 eur.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 15022 |  Sledeća»