Ocenite članak:
  • 112
(2.69 / 112)

Tuja


tuja

Ovo je homeopatski lek koji se pravi od kore tuje.

Osobe kojima se prepisuje ovaj lek su tajnovite i imaju jak osećaj krivice. To su ljudi koji se lažno prikazuju i naizgled su ugodni, ali u sebi mogu biti veoma nezgodni. Kriju svoju pravu narav da ne bi izazivali sumnju.

Samozadovoljni su i žive sa neobičnom idejom da je u njima nešto živo ili da su veoma krhiki. Potrebno im je da budu voljeni, ali oni lično smatraju da to ne mogu biti, pa pokušavaju da oponašaju nekoga ko im je uzor. U sebi se osećaju ružnima, ali to drže tajno i nastoje da budu voljeni. Ove osobe često su sklone laganju iz straha da kada bi rekli iskreno šta misle ili smeraju neko bi ih osudio ili osujetio.

Pate od sinusa ili lako podlegnu nazebu, imaju potrebu za zaštitom, i karakteristčno je da kada sebe opisuju često koriste izraz „ da su kao staklo koje može svaki čas da pukne".Vole da putuju a često sanjaju da padaju sa visine.

Lek se koristi kod loših efekata vakcinacije protiv malih boginja. Zatim koristi se kod glavobolja, bradavica, erozija grlića materice, zapaljenja svih vrsta, naročito u usnoj duplji i nosu.


 Komentari: 2 | Pogledajte komentare | Pošaljite komentar Postavite pitanje lekaru