Treći krajnik


  poslao: snezana | Datum: 21.11.2011


Detetu sam vec dva puta operisala treci krajnik. Poslednji put pre 6 meseci i mislim da mu se ponovo vratio. Sta mi je ciniti. Dete ima 5 godina.

  poslao: MILANA | Datum: 04.09.2011


Moja cerka ima 2. 5godine. Sa dve godine je krenula u vrtic i od tada imamo konstantan problem sa upalom srednjeg uha. U martu ove godine/2011/ dobila je prvu upalu koja je lecena antibioticima, raznim sirupima za prehlade nakon cega bi joj bilo bolje ali cim bi opet krenula u vrtric problem se opet vracao. Do marta do avgusta 2011 g imala je oko 6-7 upala uha. Trenutno pijemo sinacilin jer je opet dobila upalu. Presli smo u privatnu kliniku kod poznatog orl specijaliste koji treba da nam zakaze operaciju treceg krajnika za 3-4 nedelje. Kako on kaze da operacija treceg krajnika resava problem kod dve trecine dece. Iskreno se nadam da cemo operacijom resiti nas problem.

  poslao: Jelena Andjelkovic | Datum: 03.11.2010


Zdravo zovem se jelena i imam bebu od 5. Meseci koja ima uvecan treci krajnik, trenutno ima zapaljenje oba uva, slab apetit i otezano disanje. Privatni lekar kod kog smo je vodili prepisao joj je pronison kapsule i cedox sirup ali njeno stanje se slabo popravlja sva je bleda i idalje kaslje i slabo jede. Da li ovi lekovi uopste mogu da pomognu i da li bi trebalo ukloniti taj treci krajnik u nasem slucaju? Unapred zahvalna zabrinuta mama jelena.

  poslao: Zoran Kutić | Datum: 11.06.2010


Kako lečiti prirodnim putem treći krajnik, i u kojoj se on godini povlači u mirovanje odnosno dali se povlači. Ćerka mi je u sedmoj godini i vučemo taj problem od njene 3 god. Nisam za operaciju, mada sam pomišljo više puta da to uradimo. Sad kad smo izgurali dovde, dali neko stručan zna koliko nam još preostaje borbe. Hvala!

  poslao: kontic svetlana | Datum: 23.05.2009


Molim jasniju sliku