Ocenite članak:
  • 31
(3.36 / 31)

Spas za pušače - elektronska cigareta


spas-za-pušače-elektronska-cigareta

Spasite pluća i uživajte u cigareti gde god i kad god stignete, bez obzira na zabrane i bez štete za sebe i okolinu. Elektronske cigarete sadrže sve što je potrebno – nikotin i ukus duvana, a ne štete.

U poslednjih nekoliko godina zabrana pušenja na javnom mestu sve je češća širom sveta. Ne sme se pušiti u kafićima, klubovima i restoranima. Strastveni pušači teško će se odvići od ove navike, pa su se mnogi bacili u potragu za nečim što bi moglo zameniti gušt uvlačenja dima iz nikotinskog prutića.

Poslednja je novost, svakako vrlo zanimljiva, digitalno pušenje, odnosno digitalna cigareta. Uz pomoć ove napravice zavisnici mogu čak dobiti potrebnu dozu nikotina, a bez štetnih hemikalija, toksičnih stvari i otrova koji uzrokuju rak. Osim toga, ove elektronske, odnosno digitalne cigarete pušači mogu zapaliti na javnom mestu bez straha od kazne, jer njima ne truju nikoga oko sebe.

Crown7 je jedan od takvih proizvoda. Stilizovani valjak u obliku epruvete ima u sebi punjenje i bateriju. U punjenju se nalaze voda, propilen glikol, nikotin i ukus duvana. Jedno ovakvo punjenje jednako je dvema kutijama cigareta. Iako je sam proizvod relativno skup, punjenja su isplativija od samih cigareta. Osim toga, Crown7 dolazi u tri različita dizajna – cigareta, cigara i lula.

Ovaj oblik pušenja korisnika opskrbljuje potrebnim nikotinom, a ne zagađuje okolinu, ispušta samo bezopasne pare, ne ostavlja neugodne mirise na odeći i ne šteti ljudima u okolini. Još jedan od sličnih proizvoda je Vapir, koji, ukratko objašnjeno, ne spaljuje biljku, u ovom slučaju duvan, nego ga podstiče na isparavanje. Na ovaj način "pušač" može udisati nikotin iz duvana, ali bez štetnog dima.

Oba ova proizvoda, kao i verovatno čitav niz drugih koji će se neminovno pojaviti na tržištu, omogućuju pušačima da neometano uživaju u nikotinu i dimu i to samo na svoju štetu ili korist.


 Komentari: 6 | Pogledajte komentare | Pošaljite komentar Postavite pitanje lekaru