POSTAVITE PITANJE LEKARIMA

Moje ime je (opciono):
Moj email je*:
Moj pol je*(označite polje):
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Izaberite oblast*:

Ukoliko postoji potreba dodajte sliku uz vaše pitanje:

Odaberite datoteku
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Plastična i rekonstruktivna hirurgija  (1904)

Lekari saradnici

    Mr sci med dr Aleksandar Đoković
    Mr sci med dr Dragana  Petrović-Popović
    Prim. Dr Dušanka Milošević
    dr spec. Igor Georgijev
    dr spec. Lazar Pajević
    dr Ljiljana Sekulović Stefanović
    Dr Marijana Bandić
    Mr sci. med. dr Olivera Partonjić Lazović
    Mr sci med dr Vesna Rakic
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 07.08.2018
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #158578

Volela bih da operišem nos, imam devijaciju i kvrgu na nosu, jer mi je naprsao pre jedno 3-4 godine. Slabije dišem, boli me ponekad i kvrga me veoma nervira. Imam 17 godina. Zanima da li se plaća, jer sam u nekim komentarima videla da se ne plaća?

Poštovana,

Nos se operiše sa punih 18 godina.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 25.07.2018
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #158356

Postovani, moja cerka koja ima 17god. Je prije mjesec dana operisala usi tj. Radila korekciju usiju jer su joj bile klempave. Jos uvijek preko noci nosi traku ali ona nije zadovoljna sa izgledom svojih usiju posle operacije. Razmak izmedju lijeve usne skoljke i glave ja 1, 0cm a izmedju desne ušne skoljke i glave je 1, 1cm (doktor izmjerio 15 dana posle operacije) . Doktor je rekao da je radjeno novom metodom zasijecanje hrskavice i da ce se usi vratiti prema glavi jos 1-2mm. Mene zanima koliko treba da prodje vremena posle operacije da bi se vidio krajnji rezultat? Usne skoljke su joj i dalje malo otecene i jako je svrbi kad maze kremom za oziljke, contratubex, a takodje evo posle mjesec dana desna usna skoljka kao da se vraca u prvobitan polozaj. Sada se primjecuje razlika izmedju desne i lijeve usne skoljke veci je razmak od skoljke do glave, na desnom uvetu veci je razmak nego sto je doktor izmjerio (po mom vidjenju) a takodje je izasao tj pojavio se crni konac iza uveta na desnoj usnoj skoljci otprilike 7-8mm (doktor je makao konce 7. Dan posle operacije) zato vas molim da mi odgovorite da li ce se usne skoljke i za koji vremenski period vratiti prema glavi i da li ce se to uopste i desiti? Jos koliko vremena treba da prodje da bi se vidio krajnji rezultat operacije? U slucaju da joj se ne svidi sta nam savjetujete da li da radimo ponovo rekonstrukciju ili nesto drugo? Unaprijed zahvalna.

Poštovana,
Za pocetak uzmite serrapeptase tbl /health aid/ 1 x 1 tabletu pola sata pre dorucka 30 dana sa ciljem da ubrzate spadanje otoka. Proces preoblikovanja usnih skoljki traje nekoliko meseci taka da se naoruzate strpljenjem. Posaljite slike usiju na mail d. N. Milosevic@ gmail. Com da bih vam preciznije odgovorila.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 17.07.2018
Odgovorio: Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

Pitanje broj #158246

Poštovanje! Imam 41 godinu. Zbog preloma ruke dg. Fractura radii loco typico urađena mi je operacija osteosinteza ostheosyntesis radii loco typico. Pre nedelju dana su mi skinuti konci, ali ožiljak me mnogo zateže i pošto je na zglobu ne mogu da vežbam pokretanje ruke u zglobu. Moje pitanje je da li smem ožiljak da tretiram nečim da bi se opustila koža i ako smem koji preparat da bude i na koji način (utrljavanje. . .) ? Hvala od srca! Aleksandra

Poštovana,
Vec nakon skidanja konaca mozete poceti sa primenom preparata za oziljke. Savetujem vam da se obratite plasticnom hirugu koji ce naosnovu pregleda reci koji preparat u vidu gela i plocice je najadekvatniji za vas
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 03.07.2018
Odgovorio: Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

Pitanje broj #158052

Poštovani, 

Danas sam imao nesreću na radu u malinama, gde mi je kosilica odsekla prednji vrh palca i pola nokta na desnoj nozi. Nije bilo potrebno ušivanje tako smatra doktor. Samo mi je rana isprana i previjena ali mi i dalje krvari. Dobio sam da pijem Palitrex kapsule i rekli su mi previjanje svakog dana. Uzeo sam još i Argifen za bolove. Da li je potrebno još nešto od antibiotika dodatno da koristim, da li je bolje da noga bude u hladnom ili toplom? Neke namernice u ishrani kako bi se brže zamirilo? Koliko bi treba da bude period odsustvovanja od fizičkih aktivnosti s obzirom da se ozbiljno bavim sportom? 

Poštovani,

Bilo bi od pomoći kad bi postavili sliku Vaše povred tj. Vašeg prsta ako niste u prilici da dodjete na pregled.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 03.07.2018
Odgovorio: Mr sci med dr Dragana Petrović-Popović

Pitanje broj #158047

Poštovani,

Imam 45 godina i htela bih da uradim botoks na borama na čelu. Na šta treba da budem spremna i kako da ne dobijem onaj mumificirani izgled bez mimike? Šta da kažem plastičnom hirurgu koji će mi ovo raditi? 

Poštovana,

Potrebno je samo da se obratite specijalisti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Možete spomenuti da želite što prirodniji izgled i efekat. Nama je svakako glavni cilj da osoba izgleda podmlađeno ali prirodno, i da bude u mogućnosti da ekspresijom mišića lica pokaže svoja osećanja. Signurno ćete biti zadovoljni posle tretmana botoxom.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 381 |  Sledeća»