Moj email je*:
Moj pol je*:
Izaberite oblast*:
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Moje ime je (opciono):
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Plastična i rekonstruktivna hirurgija  (1762)

Lekari saradnici

    Prim. Dr Dušanka Milošević
    dr Igor Georgijev
    dr Lazar Pajević
    dr Ljiljana Sekulović Stefanović
    Dr Marijana Bandić
    Mr sci. med. dr Olivera Partonjić Lazović
    doc dr sci med dr stom Predrag  Kovačević
    Mr sci med dr Vesna Rakic
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 01.03.2015
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #135082

Samo još nešto da vas pitam, u vezi mog pitanja pod brojem #134077, u vezi mog problema što mi je koža iznad usana siva, rekli ste da iako depiliram dlačice da je moguće da neke ostanu neiščupane iz korena pa zbog pigmenta koža ostaje siva, i rekli ste da pokušam problem da rešim laserskom epilacijom. E sad ja sam bila kod dva dermatologa i obojica su mi rekli da za mene nije laserska epilacija zato što su mi dlačice iznad usana jako tanke i meke, gotovo paperjaste. I sada ne znam šta da radim, imate li vi još neku ideju na koji način da rešim taj problem sive kože iznad usana?

Poštovana,
Ipak pokušajte sa epilacijom. Sledeće rešenje je puder.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 01.03.2015
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #135159

Imam izrazeniju rupicu na bradi i zanima me kako se moze popuniti, koje sve metode postoje i koliko su trajne

Poštovani,
Rupica na bradi može da se popuni vašim masnim tkivom i to je trajno. Moguće je popunjavanje i raznim filerima gde je trajanje od 1-5 godina.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 22.02.2015
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #133756

Pitanje za dr. Rakić. Imam 25 godina. Sa 15, 5 godina sam rodila ćerku, a sa 22 sina. Posle prvog porođaja urađena mi je incizija dojki, pa sina nisam uopšte dojila. Od grudi su mi ostale samo bradavice. Mlada sam, imam kompleks zbog toga. Da li mogu da ugradim imaplante? Nebi ništa napadno, samo jaku dvojku koju sam i pre svega ovoga imala. Koliko traje oporavak, ja sam potpuno zdrava žena? Gde je najbolje da uradim tu vrstu operacije (pošto sam iz niša) i koliko bi me to koštalo? Hvala unapred, veliki pozdrav, cenim vašu profesionalnost.

Poštovana,
Oprostite što toliko kasnim sa odgovorom. Nema nikakve prepreke da rešite svoj problem. Veličina proteza zavisi od toga koliko vam je širok grudni koš odnosno koliki je promer baze dojke. Svakako, prema vašoj građi i vašoj želji treba odabrati implante. Što se tiče kuće gde ćete obaviti tu operaciju, to od vas zavisi. Možete u državnim ustanovama a možete i u privatnim bolnicama. Cene možete saznati preko telefona. Privatno je nešto skuplje ali je konfor veći. Odlučite se za doktora koji vam uliva poverenje, manje je značajno kako se zove bolnica. Oporavak je nekoliko dana. Ne možete ići na posao 5 dana sigurno a posle toga, narednih 15 dana možete raditi lakše poslove. Teže fizičke poslove ili vežbanje ne možete upražnjavati mesec dana.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 22.02.2015
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #133796

Pre mesec dana imao sam obrezivanje penisa. Posto sam sklon oziljcima na mestima gde su bili konci hocu da mazem contractubex i/ili dermatix. Mislio sam mozda da dermatix mazem ujutru, a contractubex uvece. Da li je to ok ili je mozda bolje drzati se samo jedne od ove 2 kreme?

Poštovani,
Najbolje da mažete jedan od preparata jer ako budete imali neku rekaciju nećete znati od čega je. Za penis je nepodesan dermatix jer ćete ga uvek sprati kad obavljate higijenu.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 22.02.2015
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #133839

Povecavala bih usne biopolimerom ali koristim vec tri meseca kombinovanu terapiju protiv hiva. Da li to nece izazvati neke kontra efekte i da li smem, da li time necu izazvati neku infekciju? Hvala

Poštovana,
Tečni silikon se nikako ne preporučuje stavljati u usne a u našoj zemlji je zabranjen. Najbolje da koristite prirodne preparate kao što je hijaluron.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 353 |  Sledeća»