Moj email je*:
Moj pol je*:
Izaberite oblast*:
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Moje ime je (opciono):
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Plastična i rekonstruktivna hirurgija  (1742)

Lekari saradnici

    Prim. Dr Dušanka Milošević
    dr Igor Georgijev
    dr Lazar Pajević
    dr Ljiljana Sekulović Stefanović
    Dr Marijana Bandić
    Mr sci. med. dr Olivera Partonjić Lazović
    doc dr sci med dr stom Predrag  Kovačević
    Mr sci med dr Vesna Rakic
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 20.12.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #133314

Molim vas koja klinika radi najpovoljniju operaciju silikonskih implan. Grudi? Hvala

Poštovana,
Klinika opal 011 3808309
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 11.12.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #132860

Postovani, imam 40 god. I sa 18 god. Sam imala estetsku operaciju nosa. Sa izgledom nosa i dalje nisam zadovoljna a imam i problema sa disanjem. Interesuje me da li ponovo mogu da uradim operaciju i gde mogu da se javim na konsultacije. Pozdrav

Poštovana,
Javite se na d. N. Milosevic@gmail, com da se dogovorimo za pregled.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 21.11.2014
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #132180

Presjecanje fleksornih tetiva sake mene zanima ako su presjeceni nervi nakon usivanja tetiva da li je moguce micati prstima povreda je u zoni dva 345 prst

Da pogledate sliku vezanu za ovo pitanje kliknite ovde

Poštovani,
Nemojte da pokušavate da mrdate prste ako vam hirurg to još nije savetovao. Ako želite da pitate da li su vam nervi očuvani, to ćete znati kad dodirnete povređene prste i osećate dodir. Za sada je to dovoljno.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 21.11.2014
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #132102

Poštovani, imam ćerku koja je rođena 2001. Godine. Sa oko 4 meseca starosti primetila sam da su joj unutrašnje usne polnog organa spojene i veoma male. Dečiji pedijatar mi je objasnila da se kod svih žena vulva razlikuje i da nemam šta da brinem. Odnela sam je kod svog ginekologa (savetovalište za žene) i prepisan nam je ovestin krem. Mazala sam po upustvu, došlo je do razdvajanja ali ne potpunog. Do slepljivanja je došlo ponovo. Nakon 2 godine vodila sam je kod privatnog ginekologa koja mi je rekla da samo treba da pazim da se sasvim ne zatvori, zbog mokrenja. Ako se ništa ne promeni, da je dovedem pred pubertet. Tako sam čekala i pazila još 10 godina. Letos sam je odvela kod iste doktorke i dijagnoza je: adhaesie partialis introiti vaginaee, sa kliničkim nalazom: otvor uretre uredan u donjem polu introitusa vagine nekoliko tankih sinehija, ali u gornjem polu postoji otvor. Menarhu nema, pubarha i telarha početno izražene. Uzv nalaz uredan za životnu dob. Moram napomenuti da su joj unutrašnje usne veoma male a spoljne su dosta izražene. Molim vas za mišljenje i savet. Da li da čekam proleće, prvu menstruaciju, kako mi je ginekolog savetovala ili da reagujem? Sa poštovanjem, verica

Poštovana,
Nema razloga da čekate. Dete treba pažljivo da pregledamo i da predložimo manju rekonstrukciju stidnih usana kako funkcija nebi bila ometena. Potrebno je da se uradi manja intervencija u lokalnoj anesteziji. To bi bilo potpuno bezbolno jer se procedura počinje sa kremom koja deluje kao anestetik a nakon toga se daje lokalna anestezija tankom iglicom. To je dakle, apsolutno bezbolna procedura. Možete se javiti i dogovoriti pregled na 011 2432 762 " rakic estetic".
ako čekate prvu menstruaciju, može da se dogodi da krv krene ali ne može da se isprazni i da stomak počne da otiče. U tom slučaju se sporovodi hitna operacija prilikom koje je važno da se obezbedi prolaz za krv. Ne treba da čekate situaciju u kojoj se radi hitna operacija. Uvek je bolje da dete bude pripremljeno i na vreme operisano.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 21.11.2014
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #132235

Poštovani, imam problem, molila bih vas za odgovor. Iako sam mlada, imam troje dece i ne planiram da rađam više. Želela bi da se podvrgnem zahvatu (operaciji) povećanja grudi implantima. Međutim, imam hronični hepatitis c koji je lečen adekvatnom terapijom. Krvna slika mi je u najboljem redu, kao i svi vitalni organi. Zanima me da li mogu sa svojom bolešću da se podvrgnem takvoj operaciji i da li će me prihvatiti kao takvog pacijenta ili ću biti odbijena? Unapred hvala.

Poštovana,
Vaš internista ili infektolog koji vas leči može da da mišljenje u kojoj meri bi opšta anestezija imala loš uticaj na vašu jetru i takođe da li uopšte imate virus c u krvi. Naravno, dozvola za operaciju vam treba i od strane kardiologa. Hirurg nema razloga da odbije takvu operaciju ako to vaše zdravlje dozvoljava. Istina, kod osoba koje imaju hepatitis operacije se rade sporije, duže traju i veoma su naporne za celu ekipu jer se preduzimaju posebne mere zastite kako se nebi dogodilo slučajno povređivanje članova ekipe (slučajni ubod na instrumente) i prenošenje hepatitisa.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 349 |  Sledeća»