Moj email je*:
Moj pol je*:
Izaberite oblast*:
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Moje ime je (opciono):
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Plastična i rekonstruktivna hirurgija  (1712)

Lekari saradnici

    Prim. Dr Dušanka Milošević
    dr Igor Georgijev
    dr Lazar Pajević
    dr Ljiljana Sekulović Stefanović
    Dr Marijana Bandić
    Mr sci. med. dr Olivera Partonjić Lazović
    doc dr sci med dr stom Predrag  Kovačević
    Mr sci med dr Vesna Rakic
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 17.08.2014
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #130272

Poštovanje, prije nekoliko dana sam istiskujući bubuljicu pored mladeža povrijedila mladež. Ništa nisam osjetila niti primjetila dok mi kap krvi nije sišla niz lice. Uspaničila sam se i umislila bol, prvo na što sam posumnjala je bilo melanom. Nema nikakvih promjena oblika i boje, odmah sam se umila i stavila flaster na mladez da ne bi došlo do kakve infekcije. Da li ima potrebe za panikom? Hvala

Poštovana,
Nema potrebe da paničite jer se cesto desava da bas ispod mladeža postoji zapusena lojna žlezda. Kad dođe do upale, bubuljica se otvori a mladež se malo povredi. Ipak, neophodno je da odete kod lekara, neophodno je da se taj mladež ukloni i pošalje na ph analizu. Svaki povređen mladež treba da se ukloni. To nije hitno ali treba da se obavi u narednih mesec dana.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 09.08.2014
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #130016

Poštovani, dobila sam na poklon vaučer za kompletan nutricionistički pregled i "tretman nehirurške lipolize". Za početak vas molim da mi pojasnite šta ovaj tretman tačno podrazumeva tj. Da li je ustvari reč o kavitaciji. Interesuje me i da li ima nekih posledica ako se uradi samo jedan tretman (pošto sam čitala da se uvek radi više tretmana) i da li je uopšte preporučljivo da radim ovaj ili neki sličan tretman s obzirom da bolujem od epilepsije i pijem lekove. Inače, moja težina strašno varira, imam dosta celulita i izrazito izražene "jahaće pantalon", a i poneki popucali kapilar na nogama. Unapred hvala. P. S. Da li je istina da se celulit, posle anticelulit tretmana, kada se masne ćelije"razbijaju", vidi više nego obično? Još jednom hvala.

Poštovana,
Najjednostavnije je da pozovete telefon tog estetskog studija od koga imate poklon i da ih pitate. Nehirurška lipoliza znaci da se radi ili o inekcijama ili o kavitaciji. Da li smete da radite takvu terapiju dok pijete antiepileptike- to pise u uputstvu tog preparata. Teško je bilo šta precizno da vam odgovorim kad imate oskudne podatke.


Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 03.08.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #129712

Procitao sam par oglasa na forumu, nekoliko ljudi je pisalo da u kbc zvezdra besplatno se radi estetska rinoplastika. Ako su te informacije tacne za besplatnu operaciju, zanima me ceo postupak i sta sve treba za operaciju? Ako moze i neke informacije o tome da mi kazete. Imam 22 god. Problem je grbav i malo iskrivljen u stanu nos zbog traume, koju sam imao u 12-13 god, a od smetnji imam stalno zapusen nos kad ustanem (posle sna) a i uglavnom mi je stalno zapusen, pa moram ga cistim uvek da bih normalno disao. Nisam alergican pa mi sumnjiv razlog stalno zapusenog nosa posle sna. Kod lekara nikad nisam bio povodom toga. Cak iako mi date neki savet povod toga bih jako zahvalan.

Da pogledate sliku vezanu za ovo pitanje kliknite ovde

Poštovani,
Javite se na d. N. Milosevic@gmail. Com
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 03.08.2014
Odgovorio: Prim. Dr Dušanka Milošević

Pitanje broj #128911

Doktorka, zanima me da li je u kbc zvezdara besplatna estetska operacija nosa? I ako jeste, pod kojim uslovima je besplatna, i kome i kada mogu da se javim u vezi sa time? Imam devijaciju i nos mi je kriv, a to mi baš stvara komplekse i utiče na moj socijalni život, pa bih voleo to da ispravim. Hvala unapred na odgovoru!

Poštovani,
Pošaljite slike nosa na d. N. Milosevic@gmailk. Com
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Plastična i rekonstruktivna hirurgija | Odgovoreno: 02.08.2014
Odgovorio: Mr sci med dr Vesna Rakic

Pitanje broj #129786

Imam dijagnostikovan trigger finger fenomen na domalom prstu leve sake. Gde bih mogao u beogradu da se operisem i koliko bi operacija kostala.

Poštovani,
Možete da se javite na kliniku rakic estetic, u beogradu. Operacija košta 300 evra u dinarskoj protivvrednosti.
Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 343 |  Sledeća»