Ginekologija  (17450)

Postavite pitanje

Pitanje iz oblasti Ginekologija | Odgovoreno: 15.12.2008
Odgovara: Milan Stefanović

Poštovani dr.,
u ranoj trudnoći sam pila dovicin i hemomicin. Sada sam u 9 mesecu i zanima me da li bi do sada bio uočen problem vezan za upotrebu istih. Išla sam redovno na sve kontrole i u BG kod prof. Plećaša na 4d. moja dr je stava da se ništa ne zna do porodjaja. Posebno me interesuje da li se rascep usne može uočiti na uz.
Inače, za Vaš rad i strpljenje nemam reči. Sve pohvale i žao mi je što ne živim u Nišu.
Pozdrav

Uvek godi kada vas hvale-hvala. Mislim da nemate razloga za brigu-ovi lekovi po najnovijim americkim studijama nemaju teratogeni uticaj- te zaboravite na to sto ste ih pili. Rascep usne se moze videti i na 2D i na 4d vrlo jasno-tako da ako nije vidjeno - onda ga i nema. Sve u svemu ne sekirajte se i javite ishod [bice sve ok].


 Komentari (0)» Postavite komentar

Nema postavljenih komentara za ovaj odgovor.