Kao dijete sam preležala reumatsku groznicu.sada imam 50 godina i uvijek neke ciste.Operisala sam cistu na štitnoj koaja mi je dijelom odstranjena , pa cistu na jajniku koji mi je ostranjen , pa sada imam cistu na lijevom oku.Lijevo koljeno,
kad j bila reumatska groznica, lijevi režanje štitne, lijevi jajnik i sada lijevo oko.Da li ima to sve neke veze.Doktori
samo kontatuju cistu i ajd na operacijuu.Da li postoji neko da mi može pomoći da stnem jednom sa ti operacijam.Pored toga imam problema i sa nervnim sitemom , imam vrtoglavice, napetost.radim mobilna sam , održavam veliku kuću radim
u jednom birou.Stgnem sve iako mi je zdravlje narušeno.Imamm osjećaj što više radim i to fizičko da se bolje osjećam.
Kako prepoznati hipertireozu?
8 Posta • Stranica 1 od 1
Re: Kako prepoznati hipertireozu?
Last bumped by Anonymous on Pon Jul 25, 2011 6:07 am
- makky_60@hotmail.com
- Pridružio se: Sub Jul 24, 2010 9:40 am
Moja preporuka je da počnete koristiti komplekse 100% prirodnih vitamina i minerala ruske kompanije VISION. Zaboravite na lekove, sa njima nećete rešiti problem.
Privremeno ćete otkloniti simptom, ali o izlečenju nema govora. Da ne spominjem štetnost lekova, što ih više budete koristili, to će vam organizam biti zatrovaniji, a samim tim će vremenom krenuti i druge bolesti.
Što dalje od sve te hemije koju lekari rado preporučuju.
Posetite sajt http://www.vision-serbia.com i informišite se o proizvodima, a naročito pogledajte rezultate dobijene korišćenjem ovih prirodnh kompleksa vitamina i minerala.
Na sajtu postoji zdravstveni upitnik (link: http://www.vision-serbia.com/images/dok ... rmular.doc) koji treba popuniti i poslati na navedeni mail. Na osnovu vašeg zdravstvenog stanja preporučiću vam najefikaniju kombinaciju proizvoda. Ako su vam potrebne dodatne informacije, možete me kontaktirati na telefon naveden na sajtu.
Ovu moju preporuku shvatite ozbiljno ako želite da rešite svoj zdravstveni problem.
Privremeno ćete otkloniti simptom, ali o izlečenju nema govora. Da ne spominjem štetnost lekova, što ih više budete koristili, to će vam organizam biti zatrovaniji, a samim tim će vremenom krenuti i druge bolesti.
Što dalje od sve te hemije koju lekari rado preporučuju.
Posetite sajt http://www.vision-serbia.com i informišite se o proizvodima, a naročito pogledajte rezultate dobijene korišćenjem ovih prirodnh kompleksa vitamina i minerala.
Na sajtu postoji zdravstveni upitnik (link: http://www.vision-serbia.com/images/dok ... rmular.doc) koji treba popuniti i poslati na navedeni mail. Na osnovu vašeg zdravstvenog stanja preporučiću vam najefikaniju kombinaciju proizvoda. Ako su vam potrebne dodatne informacije, možete me kontaktirati na telefon naveden na sajtu.
Ovu moju preporuku shvatite ozbiljno ako želite da rešite svoj zdravstveni problem.
- sasa@vision-serbia.com
- Pridružio se: Ned Jan 10, 2010 2:08 am
ja boluje,m od hiper tireoze,inace nasledna mi je,majka je ima.imam tremor,prebrzo pricam,tahikardije,povisen pritisak,....,posto nisam bila redovna ,nisam pila lekove redovno,nisam se izlecila,tj.pijem tri,cetiri meseca,pa ne pijem,pa opet kod lekara,pa isto.zanima me posto mi niko nije rekao da li se hiper tireoza moze izleciti skroz,znaci bez terapije da se bude???
- tanja vukovic
Zene najcesce oboljevaju od bolesti stitne zlezde.
Bolest ima veliku naslednu komponentu a mehanizmi i uzroci nisu potpuno poznati.
Jedino se sigurno zna da moze biti autoimuna tj da sam organizam napada stitnu zlezdu na takav nacin da ona luci previse hormona.
Simptomi su razni: nervoza, znojenje, drhtanje ruku, nesanica, osecaj toplote i u hladnom....
Bolest nije teska, bitno je samo prepoznati je i veoma je lako izleciti je....
Bolest ima veliku naslednu komponentu a mehanizmi i uzroci nisu potpuno poznati.
Jedino se sigurno zna da moze biti autoimuna tj da sam organizam napada stitnu zlezdu na takav nacin da ona luci previse hormona.
Simptomi su razni: nervoza, znojenje, drhtanje ruku, nesanica, osecaj toplote i u hladnom....
Bolest nije teska, bitno je samo prepoznati je i veoma je lako izleciti je....
- studentmedicine59@yahoo.com
- Pridružio se: Pet Dec 19, 2008 10:48 pm
Prepoznajte hipertireozu....
Ovo oboljenje je veoma teško, a uzrokuje ga predispozicija i psihičke traume. Češće oboljevaju žene, a osnovni znaci su nervoza, razdražljivost, gubitak telesne težine uprkos pojačanom apetitu, osetljivost na toplotu, pojačano znojenje, mišićna slabost, zamor, tečne stolice, učestalo mokrenje, poremećaj temperature, sterilitet, ubrzan puls, vlažna topla koža, pojačano strujanje krvi iznad žlezde i pojava šuma na srcu, a nekada i uvećanje mlečne žlezde. Ukočen pogled zbog zaostajanja očnog kapka pri pokretima očne jabučice. Povišene vrednosti hormona.
Ovo oboljenje je veoma teško, a uzrokuje ga predispozicija i psihičke traume. Češće oboljevaju žene, a osnovni znaci su nervoza, razdražljivost, gubitak telesne težine uprkos pojačanom apetitu, osetljivost na toplotu, pojačano znojenje, mišićna slabost, zamor, tečne stolice, učestalo mokrenje, poremećaj temperature, sterilitet, ubrzan puls, vlažna topla koža, pojačano strujanje krvi iznad žlezde i pojava šuma na srcu, a nekada i uvećanje mlečne žlezde. Ukočen pogled zbog zaostajanja očnog kapka pri pokretima očne jabučice. Povišene vrednosti hormona.
- Star
Koji su uzroci ove bolesti...ja sm cu da mogu da budu ciste???
- Aca
Javlja se nervoza, napetost, znojenje, posebno dlanova, prolivi, mrsavljenje, nezavisno od kolicine unete hrane, a to se naravno potvrdi na kraju analizom hormona.
- Vesna
8 Posta • Stranica 1 od 1
Povratak na Endokrinologija - Endokrine bolesti, bolesti ishrane i metabolizma