Leva strana
10 Posta • Stranica 1 od 1
Re: Leva strana
Da li neko zna da mi tacno opise kako izgleda bol kod srcanog udara?
Last bumped by Anonymous on Pon Jun 01, 2009 9:07 pm
- marsenti
Boba je napisao:A da li na levoj strani mogu da bole pluca?
Pluca nemaju receptore za bol, plucna maramica boli.
Ali najcesce je bol od misica...
- studentmedicine59@yahoo.com
- Pridružio se: Pet Dec 19, 2008 10:48 pm
Moguce je da su napravio neki nezgodan pokret, pa te bole misici, tako je meni bilo prosle godine. Ali, ako uskoro ne prodje bolje idi kod lekara..
- Ivcha
Mene je prosle nedelje na par sekundi zaboleo ceo grudni kos i proslo, nisam obracao paznju, medjutim sinoc me opet zaboleo ali malo duze i opet proslo. Ne znam sta bi to moglo biti, da nije nesto sa srcem? Imam 23 godine...
- Boban
Problemi sa srcem, u smislu angine pektoris ili infarkta, daju bolove u nivou grudne kosti koji se sire u levu ruku ili cak u donju vilicu. Bolovi u nozi se tu nikako ne uklapaju...
- Jelena
Slazem se da ni jedan bol ne treba shvatiti olako, organizam uvek signalizira kad nesto nije u redu....
- Sendy
Mislim da to nije problem sa srcem, vec je mozda u pitanju neki nerv. Bolje idi do neurologa...
- Papić
Milane bolje je da odes i sve uradis kontrolu i preglede nego ti se desiti kao meni.
I ja sam imao neke simptome,bolove i td ali sam mislio,ma to je od ovog to je od onog i opa odjednom infrakt ali sam preteko u 37 god.
Nisam nikad od nista bolovao pre toga:tabletu za glavu nisam voleo popiti a sad punu saku
Nemoj sada ti odmah misliti to je.Odes lepo i sve prekontrolises sto bih ja sad uradio a i u buduce cu raditi,ma cim neka promena ,proveri boje nego eto nagadjati.
Svakom bih sad to preporucio kao sto i tebi evo kazem i savetujem.
Bolje spreciti nego lecti.
I ja sam imao neke simptome,bolove i td ali sam mislio,ma to je od ovog to je od onog i opa odjednom infrakt ali sam preteko u 37 god.
Nisam nikad od nista bolovao pre toga:tabletu za glavu nisam voleo popiti a sad punu saku
Nemoj sada ti odmah misliti to je.Odes lepo i sve prekontrolises sto bih ja sad uradio a i u buduce cu raditi,ma cim neka promena ,proveri boje nego eto nagadjati.
Svakom bih sad to preporucio kao sto i tebi evo kazem i savetujem.
Bolje spreciti nego lecti.
- jankovic
Leva strana
Imam bolove na levoj strani tela. Od plecke do lakta. Cela mi strana trne ukljucujuci i nogu. Da li je to neki simptom problema sa srcem?
- Milan
10 Posta • Stranica 1 od 1
Povratak na Kardiologija - Bolesti srca i krvnih sudova