vaskularno oboljenje

Forum na temu bolesti srca, krvnih sudova, problema sa krvnim pritiskom, šta misli doktor, a šta pacijenti.

Re: vaskularno oboljenje

Postod Solar u Pet Apr 03, 2009 11:38 am

Da li su te tablete lek ili kao neki vitamin...preparat...?

Last bumped by Anonymous on Pet Apr 03, 2009 11:38 am
Solar

Postod Duda u Ned Dec 28, 2008 4:05 pm

Meni su preporucene tablete PHLEBODIA koje se uzimaju oralnoi cije se dejstvo sastoji u ojacavanju tonusa zidova vena. Koriste se i za vene na nogama, kao i lek protiv hemoroida. Trebalo bi ih uzimati 15 dana, jednu dnevno.
Duda

Postod Dare u Sub Dec 27, 2008 3:43 pm

Cula sam da je ta Phlebodia mnogo dobra stvar i za hemoroide? Da li je to neka mast, lek....?
Dare

Postod studentmedicine59@yahoo.com u Uto Dec 23, 2008 12:08 am

Smanjenje tezine, phlebodia 1x1, i kompresivne carape tj pregled kod Dr Milic-a u Nisu.
studentmedicine59@yahoo.com

Pridružio se: Pet Dec 19, 2008 10:48 pm

Postod Sonja u Pon Dec 22, 2008 5:07 am

Sto se tice lecenja prosirenih vena, najpre je potrebno regulisati telesnu tezinu (ne sme biti prekomerna), potrebno je izbegavati nosenje teskih stvari, preporucuje se setnja i nikako vezbanje u teretani. Mogu se koristiti elasticne carape za vene i mast Hepatrombin. Mozes da se javis bilo kom vaskularnom hirurgu koji ce te pregledati, dati terapiju i ako je potrebno uputiti na dalje lecenje u Beograd.
Sonja

vaskularno oboljenje

Postod mila u Uto Jul 29, 2008 12:03 am

imam 25g i imam prosirene vene na nogama,postaju vidlive,bole...Da li neko zna, gde u Bg.je najbolje lecenje ili operacija?Zivim na Kosovu i inf. mi je veoma vazna.PS.nije bitna cena
mila

Povratak na Kardiologija - Bolesti srca i krvnih sudova