Kurje oko

Forum na temu kožnih i polnih bolesti, psorijaze, melanoma, bora, znojenja, gljivičnih oboljenja, alergija. Doktor dermatolog i pasijenti razmenjuju svoje stavove

Re: Kurje oko

Postod minapanic@yahoo.com u Čet Avg 04, 2011 8:16 pm

Ljudi ja imam kurje oko,i majka hoce da me odvede kod kozmeticara,da mi skida,a ja se plasim,jel boli skidanje? :cry:

Last bumped by Anonymous on Čet Avg 04, 2011 8:16 pm
minapanic@yahoo.com

Pridružio se: Pon Avg 02, 2010 5:33 pm

Postod Fića u Pet Apr 03, 2009 2:06 am

Fića

Postod Olivera u Sre Feb 18, 2009 8:57 pm

Ja sam kurje oko uspesno skinula nekim flasterom koji se kupuje u apoteci. Stoji neko vreme i sa skidanjem flastera otpadne i kurje oko. E sad ne znam tacno koji lek sadrzi u sebi.
Olivera

Postod bane car u Sub Feb 14, 2009 12:41 am

KURJE OKO SE SKLANJA TAKO STO SE ISECE POLOVINA CRNOG LUKA TRI SATA STOJI U SIRCU A POSLE SE ZAVIJE OKO KURJEG OKA ZAVOJEM.
bane car

Postod ljubica bata u Pet Dec 19, 2008 10:11 pm

Mogu vam reci pro9veren i stopostotno lek za odranjivanje kurijeg oka.Vrlo jednostavno. Nabavite salicin i jedan limun i odsecete parce limuna i na njega stavite salicina i privijete na to mesto gde se nalazi kurije oko.Obicno uvece i drzati do zore, ujutro oprati mlakom vodom i odstraniti ga, jednostavno se odvoji vrlo lako sa svim svojim zilicama.Moji prijatelji su mnogi resili tim putem problem otklanjanja kurijeg oka.Srecno, uradite i bicete izleceni zauvek!
ljubica bata

Postod Gost u Pon Dec 15, 2008 1:32 pm

Nikola,
Problem sa kurjim okom resili smo primenom soka biljke ruse, koja je poznata i kao lisavica. Moja cerka je imala kurje oko na tabanu. Najpre smo koristili Clavex, a zatim i flaster za kurje oci, medjutim to je bilo neuspesno. Od ovih preparata tkivo oko kurjeg oka je omeksalo, a"okce" se otvorilo i prosirilo, i ostalo i dalje bolno. Nakapali smo zutu tecnost koja se pojavi u zglobu biljke kada se list iskida, 3-4 puta u nepravilnim razmacima (posle 2 dana, posle nedelju dana posle mozda nekih desetak dana) i u roku od oko mesec dana kurje oko je sasvim nestalo, a otvor zarastao.
Gost

Postod Gost u Pet Okt 10, 2008 12:19 pm

Nikola,
problem sa kurjim okom vrlo lako mozes da resis u nekom kometickom salonu,vecina pedikira ih "vadi"prilicno uspesno,raspitaj se koji je kozmeticki salon u tvom kraju na dobrom glasu i poseti ga
Gost

Postod Margareta u Ned Okt 05, 2008 5:36 pm

kako znam ne moze. Moja komsinica je bas muku mucila sa tim, mazala je sve i svasta, ali je isla kod lekara stalno na terapiju i menjala je lekove. Ne znam sta je tacno koristila, ali idi redovno kod doktora da vidis da li se nesto menja na bolje, ako ne trazi da ti menjaju terapiju
Margareta

Kurje oko

Postod Nikola u Sub Sep 27, 2008 4:06 pm

Na sredini stopala mi se pojavila 6 kurja oka, koristim vec mesec dana Clavex - preparat za uklanjanje kurjih ociju ali ne pomaze. Kada nanesem lek na kurje oko, posle nekoliko dana povrsinski sloj odsecem zeletom, da li to moze izazvati kontra efekat, ili? Da li postoji mogucnost da se kurje oko ukloni samo, bez ikakvog leka?
Nikola

Povratak na Dermatovenerologija - Kožne i polne bolesti